29 / 03 / 2024

ODA Başkanı Cemal Talay

ODA Başkanı Cemal Talay

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kurulu İskenderun Demir Çelik Fabrikası'nın (İSDEMİR), gelecek yıl yassı mamule geçecek olması, ham maddesi yassı mamule dayalı firmaların yöreye ilgisini artırıyor.

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Raif Ali Dinçkök, Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü'nün seçilmesi kararlaştırıldı.

Ahmet Cemal Dördüncü Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeleri dörev taksimi ve izah kararını yayınladı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü oldu.

İMO Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli oldu!

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Oda Başkanları ile İMO üyeleri katıldı.

Fercan Başkan: Eylül ve Ekim aylarına odamız kalmadı!

BW Plus ThePresident Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “Eylül ve Ekim aylarına oda isteyenlere, yerimiz kalmadı doluyuz diyoruz”

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ifade verdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eski başdanışmanı Erünal'ın arazisinde yapılan imar değişikliği nedeniyle ifade verdi

Fatih'te Umut Evleri, başkan Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol tarafından açılıyor!

Esra Erol'un çocuk gelinlerin dramını anlattığı ‘Kara Duvak' adlı kitabının geliri ile açacağı umut evlerine bir destek de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den geldi

ODA Başkanı Cemal Talay Haberi

ODA Başkanı Cemal Talay

İSDEMİR'deki modernizasyon ve yatırım çalışmaları, Dörtyol, İskenderun ve Payas beldesinden Osmaniye sınırına kadar olan bölgede sanayi tesisi kuracak yer bırakmadı. Tesisleri sınırlarına alan Dörtyol ilçesinin Sanayi ve Ticaret Odası'na kayıtlı üye sayısı ise bin 500'ü buldu.

FİYATLAR BEŞ KAT ARTTI

ODA Başkanı Cemal Talay, İSDEMİR, Akataşlar ve Rus firmasının 1.1 milyar dolarlık ortak demir çelik yatırımı ve BTC Hattı dikkate alındığında adeta yatırım cennetine dönüşen İskenderun Körfezi'nin yakın bir gelecekte bu kez istihdam cennetine dönüşmesini umut ettiklerini vurguladı. Yöre ekonomisinin şimdiden kalkındığını ve buna bağlı olarak arsa fiyatlarında da 10 katı artış olduğuna dikkat çeken Talay `Daha önce dönümü 10-15 bin YTL olan arsalar bugün 50-100 bin YTL'den satılıyor....