16 / 04 / 2024

Odeabank konut kredisini indirdi mi

Odeabank konut kredisini indirdi mi

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Konut kredisi erken kapatma cezası nasıl hesaplanır? Konut kredisi erken ödeme nasıl yapılır 2024?

Kullandığı konut kredisini planlanan vadeden önce kapatmak isteyen vatandaşlar konut kredisi erken kapatmanın ayrıntılarını ve ceza hesaplamasını merakla araştırıyor. İşte konut kredisi erken kapatma ile ilgili detaylar...

TÜİK’in enflasyon hesabı faizsiz konut kredisini yuttu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayatını kaybeden asker aileleri için sağladığı faizsiz kredi miktarını TÜİK’in enflasyon hesabı yuttu...

QNB Finansbank'tan 180 ay vadeli konut kredisi...

Türkiye’de konut kredilerinde uygulanan 120 ay vade artık vatandaşların ihtiyaçlarını maalesef karşılamaz oldu. Buna göre, konut kredisi kullanmak isteyenler için uzun vade arayanlara fırsat QNB Finansbanktan geldi. QNB Finansbank müşterileri 180 ay vadeli konut kredisini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

Yeni evim konut kredisini kimler alabilir? Yeni evim konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Yeni evim konutu kredisi, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin gündeminde yer alıyor. Ev almayı düşünenler işte yeni evim konut kredisine dair detaylar!

Konut kredisini bunları biliyor muydunuz? Ne kadar konut kredisi çekebilirim? En fazla kaç TL konut kredisi alabilirim?

Konut kredisine dair pek çok vatandaşın yanıtlanmasını istediği sorular sorulmaktadır. İşte Ne kadar konut kredisi çekebilirim? En fazla kaç TL konut kredisi alabilirim? İşte bu soruların yanıtları!

22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi...

Konut kredi faiz oranları tek tek duyuruldu. 22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi... En uygun konut kredisini veren banka hangisi oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Faizsiz kredi müjdesi resmen geldi! Faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

SGK, Toplu Konut İdaresi Tarafından Şehit Ailelerine Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunanlara faizsiz konut kredisi kullandırıyor. Peki faizsiz konut kredisini kimler kullanabilir?

Düşük faizli konut kredisini hangi bankalar veriyor? 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır?

Ev almak isteyenler 0.99 faizli ev kredisi başvurusu ne zaman başlayacak ve 0.99 faiz kredi hangi bankada var gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte detaylar...

0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır?

Kredi ile ev alma hayali kuranlar 0,99 faizli konut kredisini araştırıyor. Peki 0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte yanıtı!

​​​​​​​Konut kredisi faiz oranları yeni haftaya nasıl başladı?

Konut kredisi ile ev alacak olan vatandaşlar en uygun konut kredisini veren bankayı araştırmaya devam ediyor. Peki konut kredileri yeni haftaya nasıl başladı? İşte detaylar..

Konut kredisi faiz oranları düşecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası’nın faiz indirimine gitmesi gerektiğini söylemesinin ardından gözler Merkez Bankası'nın alacağı kararlara çevrildi. Alınacak kararların konut kredisini nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. 

Odeabank konut kredisini indirdi mi Haberi

Odeabank konut kredisini indirdi mi

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.


Müşterilerine 100 bin liraya kadar kredi kullanma imkanı sağlayan bankalar, cazip faiz oranlarının yanı sıra geri ödemeleri 3 ay erteleme fırsatı da getiriyor.


AA muhabirinin bankalardan aldığı bilgilere göre, müşterilerine yeni yıla özel avantajlı kredi vermek için birbirleriyle yarışa giren bankalar, vade, vade başlangıcı, faiz ve dosya masrafı için farklı seçenekler sunuyor.


VakıfBank, "Yeni Yıl Kredisi" kampanyasıyla, müşterilerine 2016 yılına girerken nakit sıkıntısı yaşatmamak için 50 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyor. Kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler başta olmak üzere VakıfBank'ın tüm bireysel müşterilerine yönelik kampanyası kapsamında 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.


10 bin TL için masrafsız ve aylık...