19 / 04 / 2024

Ödemiş OSB inşaatı ne zaman başlayacak

Ödemiş OSB inşaatı ne zaman başlayacak

Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı inşaatının temel atma töreni Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla 21 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kars OSB'den 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldılar!

Kars Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iş yerinin deposundan 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı...

Ödemiş'te iki okula inşaat ruhsatı verildi!

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, iki yeni okulun inşaat ruhsatını İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel'e verdi.

İTOB OSB'de 90 fabrikanın inşaatı tam gaz!

İTOB Organize Sanayi Bölgesi, 250 hektar alana sahip. İTOB OSB'de 90 firmanın da inşaatı devam ediyor.

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak. Trabzon Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı altyapı yapım işi ihalesi 6 Temmuz'da düzenlenecek..

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Ödemiş OSB inşaatı ne zaman başlayacak Haberi

Ödemiş OSB inşaatı ne zaman başlayacak

21 yıldır atıl durumda olan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmaların başlaması ve faaliyete geçirilmesi Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in seçimler öncesi verdiği sözleri arasında yer alan en önemli projelerden biriydi. 21 Ekim Çarşamba günü OSB’’nin alt yapı inşaatının temel atma törenin yapılacağını belirten Ödemiş OSB Yönetim Kurulu ve Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca yapılan altyapı uygulama ihalesinin ardından yüklenici firma bölgede düzenleme çalışmalarına başladı.  Yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için başlatılan çalışmaların 2016 yılının sonlarına doğru tamamlanması planlanıyor. Kent ekonomisine ve bölge ekonomisine  hayat verecek olan OSB'nin temel atma törenini bölgemizin sorunlarıyla her zaman yakından ilgilenen ve her zaman bizlere destek veren yanımızda olan sayın bakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz” dedi.


Kiraz yolu 20....