26 / 04 / 2024

Ödemiş OSB ne zaman açılacak

Ödemiş OSB ne zaman açılacak

Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen Organize Sanayi Bölgesi'nde geçtiğimiz günlerde başlayan alt yapı inşaatının temel atma töreni Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla çarşamba günü yapılacak.

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Bilecik’teki verimli tarım arazilerine Bilecik İl Özel İdaresince yapılması planlanan “Organize Sanayi Bölgesi” projesine verilen onayın hukuka uygun olmadığı ifade edildi. Sakarya İkinci İdare Mahkemesi’ne açılan dava sonucu OSB yapımı rafa kalktı.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

2023 torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak?

Torba yasa için gözler TBMM’ye çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, torba yasanın tarihine ilişkin, "TBMM tatile girmeden, yani temmuzda torba yasayı çıkarma çalışmamız sürüyor" demişti. Peki, torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Ödemiş kura sonuçları 11 Şubat 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen projenin kura sonuçları bugün belli oluyor. Peki Ödemiş kurasının 11 Şubat 2022 sonuçları ne oldu?

TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir'de hayata geçirdiği projenin kura sonuçları açıklanıyor. Peki TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022 sonuçları ne oldu?

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Haydarpaşa Garı'nın akıbeti ne olacak?

Haydarpaşa Garı yangınının üstünden 10 yıl geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu son olarak "Haydarpaşa Garı, eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de Marmaray var" demişti. Haydarpaşa Dayanışması ise farklı düşünüyor. Peki 105 yıl boyunca İstanbul'a hizmet sunan Gar'ın akibeti ne olacak?

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandı!

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandığı açıklandı. AK Parti Van milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu yapımı süren Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti...

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ imzası ile TOKİ İzmir Ödemiş'te inşa edilen 468 konutun kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Ödemiş OSB ne zaman açılacak Haberi

Ödemiş OSB ne zaman açılacak

Ödemiş  ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen Organize Sanayi Bölgesi'nde geçtiğimiz günlerde başlayan alt yapı inşaatının temel atma töreni Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla çarşamba günü yapılacak.  21 yıldır atıl durumda olan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışmaların başlaması ve faaliyete geçirilmesi konusunda verdikleri sözü tuttuklarını ve 21 Ekim Çarşamba günü OSB"nin alt yapı inşaatının temel atma törenin yapılacağını belirten Ödemiş OSB Yönetim Kurulu ve Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca yapılan altyapı uygulama ihalesinin ardından yüklenici firma bölgede düzenleme çalışmalarına başladı.  Yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için başlatılan çalışmaların 2016 yılının sonlarına doğru tamamlanması planlanıyor.  Kent ekonomisine ve bölge ekonomisine hayat verecek olan OSB'nin temel atma törenini bölgemizin sorunlarıyla her zaman yakından ilgilenen ve...