29 / 03 / 2024

Ödemiş Otogarı açıldı mı

Ödemiş Otogarı açıldı mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ödemiş Otogarı'nın açılış töreniyle birlikte yeni hal tesisinin 2. etabının da temeli atıldı.

Ödemiş Otogarı Mart 2014 'te açılacak!

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, her türlü sosyal ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede, modern bir şekilde dizayn edilerek tamamlanan yeni otogar tesislerinin 2014 Mail ayında hizmete sunulacağını söyledi.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi açıldı!

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Küçükdüveyki tarafından açıldı.

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Antalya Korkuteli Otogarı açıldı!

Antalya Korkuteli ilçe otogarı açıldı. Antalya içine veya Korkuteli içerisine yolcu götürmeleri yasak olacak. Otogarda ilçe içi taşıma ücreti normal 1,5 lira, öğrenci 1 lira ve 65 yaş üstü ücretsiz olarak uygulanacak.

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Turan Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı'nda açıldı.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Afyonkarahisar otogarının arka kısmı imara açıldı!

Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, otogarın arka kısmındaki bölümün konut alanı olarak imara açıldığını belirtti. Örten, burada kamu yararı gözetilerek yüksek olan DOP oranının yüzde 40'a düşürülüp vatandaş mağduriyetinin giderildiğini açıkladı

Erciş Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alan ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Erciş Şehirlerarası Otogarı ilçede düzenlenen açılış töreni ile bölge halkının hizmetine sunuldu.

Ödemiş Otogarı açıldı mı Haberi

Ödemiş Otogarı açıldı mı


Ödemiş yeni otogarına kavuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan otogarın açılış töreniyle birlikte yeni hal tesisinin 2. etabının da temeli atıldı. Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yılda Küçük Menderes havzasında büyük bir değişim yaşandığını belirterek, bu sürede bölgeye 361 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan Yeni Otogar törenle açıldı. Aynı törende daha önce yine Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Yeni Hal Tesisi’nin de 2. etabının temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilçede çifte bayram yaşatan törenin yapıldığı otogar tesisine Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’in kullandığı otobüsle gelirken, Ödemişliler tarafından büyük coşkuyla karşılandı. 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu törende yaptığı konuşmada, 10 yıl...