25 / 04 / 2024

Ödemiş Otogarı Mart 2014 'te açılacak!

Ödemiş Otogarı Mart 2014 'te açılacak!

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, her türlü sosyal ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede, modern bir şekilde dizayn edilerek tamamlanan yeni otogar tesislerinin 2014 Mail ayında hizmete sunulacağını söyledi.




Başkan Bekir Keskin, her türlü sosyal ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede, modern bir şekilde dizayn edilerek tamamlanan yeni otogar tesislerinin 2014 Mail ayında hizmete sunulacağını söyledi. Keskin, "Küçükmenderes Havzası'nın merkezi konumunda bulunan ilçemizin nüfusu 135 bine ulaştı. Çevre il ve ilçelere, belde ve köylere ulaşım, 1950'li yıllarda yapılan kent merkezindeki Otogar'dan sağlanıyor. Nüfusun hızla artması ve yapılaşmanın çoğalmasıyla kent merkezindeki otogar, trafik akışını engellemeye başladı ve alan bakımından yetersiz kaldı.  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan yeni otogar, Ovakent yolu üzerinde, imar planında belirlenmiş olan 9 bin 100 metrekare alanda inşa edildi" dedi. 


Tesiste, kafeterya, kadm ve erkek kuaförü, dükkanlar, mescit, kadm ve erkek tuvaleti ile bebek bakım odası, büfe, yolcuların bilgi alabileceği ve dinleneceği bekleme salonu ve ATM'ler bulunuyor. Tesisin camlarında ise yöre Ödemiş'in ve tarihi mekanların özel olarak vitray tekniği ile yapılmış resimleri yer alıyor. 


Yeni Asır


Geri Dön