20 / 04 / 2024

Ödemiş Otogarı ne zaman açılacak

Ödemiş Otogarı ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ödemiş Otogarı'nın açılış töreniyle birlikte yeni hal tesisinin 2. etabının da temeli atıldı.

Ödemiş Otogarı Mart 2014 'te açılacak!

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, her türlü sosyal ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede, modern bir şekilde dizayn edilerek tamamlanan yeni otogar tesislerinin 2014 Mail ayında hizmete sunulacağını söyledi.

2023 torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak?

Torba yasa için gözler TBMM’ye çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, torba yasanın tarihine ilişkin, "TBMM tatile girmeden, yani temmuzda torba yasayı çıkarma çalışmamız sürüyor" demişti. Peki, torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Ödemiş kura sonuçları 11 Şubat 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen projenin kura sonuçları bugün belli oluyor. Peki Ödemiş kurasının 11 Şubat 2022 sonuçları ne oldu?

TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir'de hayata geçirdiği projenin kura sonuçları açıklanıyor. Peki TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022 sonuçları ne oldu?

Haydarpaşa Garı'nın akıbeti ne olacak?

Haydarpaşa Garı yangınının üstünden 10 yıl geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu son olarak "Haydarpaşa Garı, eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de Marmaray var" demişti. Haydarpaşa Dayanışması ise farklı düşünüyor. Peki 105 yıl boyunca İstanbul'a hizmet sunan Gar'ın akibeti ne olacak?

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

Antalya Elmalı Otogarı’nın inşaatında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otogarı'nda zemin seviyesine ulaştı.

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesi ne zaman bitecek?

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesine aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

4 Mayıs 2019 itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Peki şimdi ne olacak? 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ imzası ile TOKİ İzmir Ödemiş'te inşa edilen 468 konutun kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Ödemiş Zeytinlik 2019 projesi nerede? TOKİ İzmir Ödemiş 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Ödemiş 2019 başvuruları ne zaman,TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İzmir Ödemiş 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

Ödemiş Otogarı ne zaman açılacak Haberi

Ödemiş Otogarı ne zaman açılacak


Ödemiş yeni otogarına kavuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan otogarın açılış töreniyle birlikte yeni hal tesisinin 2. etabının da temeli atıldı. Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yılda Küçük Menderes havzasında büyük bir değişim yaşandığını belirterek, bu sürede bölgeye 361 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan Yeni Otogar törenle açıldı. Aynı törende daha önce yine Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Yeni Hal Tesisi’nin de 2. etabının temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilçede çifte bayram yaşatan törenin yapıldığı otogar tesisine Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’in kullandığı otobüsle gelirken, Ödemişliler tarafından büyük coşkuyla karşılandı. 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu törende yaptığı konuşmada, 10 yıl...