26 / 04 / 2024

Ofisraporu.com İstanbulun en iyi ofis binaları

Ofisraporu.com İstanbulun en iyi ofis binaları

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

Kira kontrat bitiş dönemi için altın tavsiyeler!

Ofis konusunda sektörü bilgilendirmeyi hedefleyen www.ofisraporu.com şirketlerin kabusu olan kira kontratı bitiş süreci ile ilgili önemli ipuçları verdi.

Binanızın sınıfını biliyor musunuz?

Ofisler A+, A, A-, B ve C olarak 5 ayrı sınıfa ayrılıyor. Ofis konusunda sektöre kılavuz olan www.ofisraporu.com piyasada tartışmalı olan ofis binaları sınıflandırmasına bir açıklama ve ölçülebilir kriterler getirdi.

Ofis kiralamadan önce yapılması gereken 10 nokta!

Araştırmaları ve raporlarıyla ofis piyasasına yön veren www.ofisraporu.com ofis kiralama ya da satın alma kararı vermeden önce yapılması gereken son kontrolleri sıraladı.

Y ve Z kuşağı ofis kullanıcılarının beklentileri değişti!

Gelişen teknoloji ve yeni jenerasyonla birlikte nitelikli bir binadan beklentiler de değişiyor. Verimliliği öncelik alıp, yüzlerce kriteri değerlendiren www.ofisraporu.com şirket çalışanlarına uygun ofis seçimlerine kılavuz olmaya devam ediyor.

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

Ofis arayışında iş dünyasına büyük kolaylık!

CBD Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. tarafından kurulan, A sınıfı ofis binaları hakkında araştırma yapmanıza olanak sağlayan gayrimenkul web sitesi www.ofisraporu.com iş dünyasında önemli bir kaynak olma iddiasını taşıyor.

Puanlanmış ofislerle ofis aramak daha kolay!

ofisraporu.com arama motoru ofis arayışında olanlara süreçte dikkat edilmesi gereken kriterler hakkında ihiyaçlara cevap veriyor.

www.dumankayahorizon.com internet sitesi açıldı!

Dumankaya Horizon projesinin internet sitesi www.dumankayahorizon.com açıldı. Projede halen ön talep toplanıyor

www.veraresidence.com internet sitesi açıldı!

Vera Residence projesinin www.veraresidence.com internet sitesi açıldı. Projede satışa sunulan konutların teslimleri 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...

OfisAdres.Com İstanbul Anadolu yakasında sanal ofis açtı!

OfisAdres.com, İstanbul Anadolu Yakası’nın en işlek ve merkezi lokasyonunda açtığı sanal ofis ile girişimcilere hizmet vermeye başladı...

www.sofabahcesehir.com internet sitesi açıldı!

Sinema salonunun yer aldığı Sofa Bahçeşehir projesinin www.sofabahcesehir.com internet sitesi açıldı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor...

www.tebernuskirecci.com.tr 15 bin ziyaretçiye ulaştı!

Emlak Uzmanı Gazeteci Yazar Tebernüş Kireçci'nin emlak ve konut alanında soruları yanıtladığı kişisel sitesi www.tebernuskirecci.com.tr 11 Şubat 2013 Pazartesi günü 15 bin 587 ziyaret aldı

Key ödemeleri listesi için www.keyodemeleri.com açıldı!

Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı KEY Hak Sahipleri Listesine ''www.keyodemeleri.com'' adresinden ulaşılabilecek...

Ofisraporu.com İstanbulun en iyi ofis binaları Haberi

Ofisraporu.com İstanbulun en iyi ofis binaları

Ofisraporu.com kullanıcı ihtiyaç ve kriterleri doğrultusunda İstanbul’un en iyi ofis binalarını değerlendirdi. Sitenin hazırladığı puanlama sistemine göre İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı oldu.


Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre belirlenen kriterler dikkate alınarak hazırlanan puanlama siteminde yaklaşık 100 ayrı kriter yer alıyor.


Yapılan puanlama sonucunda aynı puana sahip Orijin Plaza ve AND İstanbul’un en iyi ofis binaları oldular. Orjin Plaza büyük ve verimli kat alanı, İstanbul’un en yüksek otopark kapasitesine sahip olması, tek mülkiyete sahip olması, VIP asansörü, gelişmiş bina içi sosyal alanlara sahip olması gibi özelliklerle öne çıkarken AND de İstanbul’un en geniş lobi alanına sahip binası olması, LEED Platinum Sertifikası, yüksek otopark ve asansör kapasitesi, ziyaretçi ve servis araç parkı...