27 / 04 / 2024

öğretmenlere uygun kredi

öğretmenlere uygun kredi

Ziraat Bankası A.Ş. tarafından "Eğitimci Kredisi" kampanyası düzenlendi.

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

En uygun konut kredisi veren banka Mart 2024! Tek tek açıklandı! Hemen aylık taksitlere ve faizlere bakın!

Kredi alacak kişiler, en uygun konut kredisi veren banka araştırmasına başladı. Peki en uygun konut kredisi veren banka hangisi? 1.5 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları 1 Mart 2024...

400 bin TL ile taşıt kredisi! Otomobil alacaklara 48 ay vade ile kredi verilecek! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için, uygun kredi imkanları araştırılmakta. Buna göre, Halkbank'ın sunduğu taşıt kredisi olanakları da vatandaşlara cazip geliyor. 400 bin TL gibi bir miktar için Halkbank'ın sunduğu faiz oranları ve vade ve geri ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Citroen'den şubat ayında faizsiz ve uygun faizli kredi teklifi!

Citroen, yeni araç almak isteyenler için şubat ayında özel kredi imkanları sunduğunu açıkladı. 

Konut sektörü uygun faizli ve ödenebilir krediyle hareketlenir!

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, son senelerde kendini gösteren konuta erişim zorluklarının, özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi fırsatlarının sağlanması ve genel olarak ev alımlarına kapsamlı teşviklerin gelmesi ile çözüleceğinin altını çizdi. 

Ev alırken fiyat mı? kredi oranı mı? önemli...

Konut kredisi faiz oranlarının yüksek olduğu bir dönemde çekilen konut kredisi, faizler düştüğü zaman yapılandırma süreci kapsamında kapatılır. Düşük kredi faizi üzerinden yeni bir konut kredisi açılır. Yapılandırma için en uygun zaman ne zamandır?

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Tarım Kredi 20-30 Kasım indirim kataloğunda; Salça 19,90 TL, dana kıyma 96,90 TL, ayçiçek yağ 39,90 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Market 20 Kasım indirim kataloğunu yayımladı. Katalogda birçok ürün uygun fiyata satılacak. Peki, Tarım Kredi aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? İşte güncel katalog...

En uygun taşıt kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Araç kredisi veren pek çok banka, kredi kullanıcısına uygun ödeme fırsatları sağlıyor. Böylece cazip kampanyalar ile desteklenen bu hizmet ile birçok kişi ihtiyacı olan otomobillere kavuşuyor.

Tarım Kredi tek tek açıkladı! Dev indirimle ürünlerin fiyatı dip yaptı! Ayçiçek yağı, peynir, pirinç, Domates Salçası...

Tarım Kredi Market, Ekim ayına bomba gibi başladı. Bu hafta Tarım Kredi'de pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. Peki, Tarım Kredi'deki ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Tarım Kredi Market'ten 1 kg tereyağında dev indirim: 185 TL'ye düştü

Tarım Kredi Market, tereyağı fiyatlarında büyük bir indirime gitti. Artık 1 kilo tereyağı daha uygun bir fiyata alınabilecek. Tereyağı indirimi hakkında merak edilen tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz...

öğretmenlere uygun kredi Haberi

öğretmenlere uygun kredi


Ziraat Bankası yetkililerinden alınan bilgiye göre, 24 Kasımda kutlanacak Öğretmenler Günü nedeniyle başlatılacak kampanyada tüketici kredileri için aylık yüzde 1,35, taşıt kredisi için aylık yüzde 1,30, konut kredisi için aylık yüzde 1,25 faiz uygulanacak.


Uygun vade ve faiz oranlı tüketici, konut ve taşıt kredisinden yararlanmak isteyen eğitimcilerin, kimlik kartı fotokopisi, eğitimci kimlik kartı, onaylı maaş bordrosu ve başvuru formuyla bankaya müracaat etmeleri gerekiyor.


Kampanyanın 12-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacağı...