29 / 03 / 2024

oğuzeli altyapı yatırımları

oğuzeli altyapı yatırımları

Taşra ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçe Oğuzeli’nin altyapısını yeniliyor. GASKİ, altyapısı olmayan mahalleye yeni içme suyu ile kanalizasyon da yapıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Bakanlık peş peşe duyurdu! O 7 ildeki yatırımlara devlet destek verecek!

Türkiye genelinde 7 ayrı ildeki 7 yatırımın, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından destekleneceği duyuruldu. Peki o yatırımlar hangi ilde ve hangileri olacak?

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Igor Gentil Nery ve Jose Julıo Lourenço Lopes ortaklığında kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

oğuzeli altyapı yatırımları Haberi

oğuzeli altyapı yatırımları


Taşra ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçe Oğuzeli’nin altyapısını yeniliyor. GASKİ, altyapısı olmayan mahalleye yeni içme suyu ile kanalizasyon da yapıyor.


 Son iki yıl içinde ilçenin 44 mahallesinde 31 bin 122 metre içme suyu yapan GASKİ Genel Müdürlüğü, 20 bin 777 metre de kanalizasyon hattı yapttı.


Yakacık, Kavunluk, Barak, Gebe, Beşdeli, Körkün mahallelerinde; içme suyu, kanalizasyon ve su deposu tadilat çalışmalarını sürdüren GASKİ, 5 bin 382 içme suyu, 4 bin 397 kanalizasyon hattında oluşan arızaları da giderdi.


Köylerde sondaj kuyu çalışması da yapan GASKİ, 8 köyde sondaj açarken 1 köyde su buldu. İlçeye bağlı 3 mahallede içme suyu projesi, 9 mahallede kanalizasyon projesi olmak üzere toplam 12 projeyi tamamlayan GASKİ, Barak Sulama Grubu içme...