29 / 03 / 2024

öib özelleştirme kararları

öib özelleştirme kararları

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, 10 şehirde yer alan 32 gayrimenkulün "satış" yöntemi kullanılarak özelleştirileceği belirtildi.

ÖİB 2 ildeki gayrimenkullerin satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Aydın'ın Didim ve Kuşadası ve Ankara'nın Gölbaşı ilçelerindeki bazı taşınmazların satışını onayladı. Konuya ilişkin ÖİB kararları bugünkü 31058 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB 7 ildeki 9 gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ, Muğla, Kahramanmaraş, İzmir, Bursa, Balıkesir, Ankara'da yer alan gayrimenkulleri özelleştirecek.

ÖİB 7 ildeki 9 gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 7 ildeki Maliye Hazinesi'ne ait 9 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştirecek...

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Özelleştirme kapsamında şeker fabrikalarına ait taşınmazlarda imar değişikliği!

Özelleştirme kapsamında yer alan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerine onay verildi. Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılılar...

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

ÖİB 2 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini erteledi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 2 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini ertelendi. Erteleme ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

ÖİB'den Eskişehir Alpu'da özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan ve bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince, kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla özelleştirme yapılacak..

ÖİB'den Ankara'da 22 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'daki 22 alan satış usulü ile özelleştiriliyor. İhaleler 5 Eylül ve 12 Eylül'de yapılacak..

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 7 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Yenimahalle'deki 7 alan satış usulü ile özelleştiriliyor..

ÖİB'den Ankara'da 11 alanda özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Gölbaşı'nda 11 alanda özelleştirme kararı alındı.

ÖİB'den Ankara Gölbaşı'nda 7 özelleştirme kararı!

ÖİB, Ankara Gölbaşı'nda bulunan 7 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale bilgilerinin yer aldığı özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de..

Ankara Gölbaşı'nda 2 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara İli Gölbaşı İlçesi Oyaca Mahallesi'ndeki 2 ayrı parseli özelleştirdi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

ÖİB'den 9 ilde 16 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Tokat, Sinop, Samsun, Erzurum, Bilecik , Bayburt, Balıkesir, Aksaray ve Ankara'da 16 özelleştirme kararı verildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 11 özelleştirme!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'deki 11 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. Özelleştirmeler için son teklif verme tarihi 26 Nisan 2017 olarak belirledi.

öib özelleştirme kararları Haberi

öib özelleştirme kararları

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, 10 şehirde yer alan 32 gayrimenkulün "satış" yöntemi kullanılarak özelleştirileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ÖİB'in yatırımcılarla ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İlana gör, Ankara, Aydın, Antalya, Balıkesir, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kırıkkale ve Malatya illerinde yer alan bazı gayrimenkullerle ilgili ihaleler, birden çok teklif sahibinden kapalı zarfla teklif alma, görüşme ve pazarlık usulü kullanılarak gerçekleştirilecek.

Gerekli görüldüğü durumda ihaleler, pazarlık görüşmesinin sürdürüldüğü teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma şeklinde sonuçlandırılabilecek.

Dosya için