19 / 04 / 2024

ÖİBden 7 ilde gayrimenkul satışı

ÖİBden 7 ilde gayrimenkul satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), ila Gayrimenkul AŞ'ye ait Van, Osmaniye, Kahramanmaraş. Antalya, Adana, Kırıkkale ve Kastamonu'daki bazı taşınmazların satışlarını onayladı.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve 2 ilde daha arazi satacak. Arazilerin satış ihaleleri 7 Şubat, 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

O ilde yaşayanlara korkutan açıklama! 7 şiddetindeki depremlerde binaların yüzde 60'ı yıkılacak!

Ülke genelinde depremler olmaya devam ediyor. Artçı depremler vatandaşları korkuturken o il için de uzmanlardan uyarı geldi. 7 şiddetinde deprem olması halinde binaların yüzde 60'ının yıkılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

İki ilde imarlı 7 arsa satılacak! 

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre iki belediye toplam 7 arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ilanları...

O ilde 7 adet iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlar bu tarihe dikkat!

Ordu Ünye Belediyesi, Ordu Ünye'de yer alan 7 adet iş yerini satıyor. Peki Ordu'nun Ünye ilçesinde satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar?

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ‘İlk kez söylüyorum’ diyerek uyardı! Bu ilde 7,4 şiddetinde deprem bekleniyor!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Yakın zamanda tehlike gördüğünüz fay hattı var mı?" sorusuna korkutan bir cevap verdi. Görür, "Ben ilk defa söyleyeceğim. Tunceli’de 7,4'e kadar deprem olabilir. Eli kulağında. Şakası yok" dedi.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 7 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Verilen bilgiye göre, Milli Emlak şimdi de 7 bin 500 TL'ye arazi satacak.

O ilde yaşayanlar dikkat! Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan korkutan tahmin:  7'lik bir deprem olabilir

Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, "Adana Havzası içindeki bölgelerde 7'lik bir deprem olabilir" şeklinde bir uyarıda bulundu. İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları....

Milli Emlak'tan o ilde 7 bin TL'ye arazi fırsatı! Ucuz arazi arayanlar bu tarih sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde 7 bin TL'ye arazi fırsatı... Ucuz arazi arayanlar bu tarih sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı o ihale ilanı...

Naci Görür bir ili çok acil uyardı! 7.2'lik deprem meydana gelebilir!

Prof. Dr. Naci Görür, ünlü bir jeolog olarak, dikkat edilmesi gereken bir deprem riskinin özellikle bir ilin doğu kısmında olduğunu vurgulayarak uyarılarda bulundu. Başka bir ilde ise 7.2 üzeri deprem olabilir... İşte ayrıntılar...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Belediye o ilde 7 adet 3+1 konut satıyor! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesinde yer alan 7 adet apartman dairesini satıyor. Peki Niğde Bor'da yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? 

O ilde 7 adet konut imarlı arsa satılıyor! Metrekaresi 1.100 TL'ye! 

Isparta Gönen Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Dönen ilçesi, Kasap Mahallesi'nde yer alan 7 adet konut imarlı arsayı metrekaresi 1.100 TL'ye satıyor. Peki Isparta Gönen'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? 

Belediye o ilde konut ve ticaret imarlı 7 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet'te yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

ÖİBden 7 ilde gayrimenkul satışı Haberi

ÖİBden 7 ilde gayrimenkul satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), ila Gayrimenkul AŞ'ye ait Van, Osmaniye, Kahramanmaraş. Antalya, Adana, Kırıkkale ve Kastamonu'daki bazı taşınmazların satışlarını onayladı. Resmi Gazetede yayımlanan kararlara göre, özelleştirme kapsam ve programında bulunan ita Gayrimenkul AŞ'nin yazısına istinaden Van'ın Tıışba ilçesi YeşiLsu Mahallesinde 782 nolu parseldeki 4 bin 800 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde 98 bin lira loedelle en yüksek teklifi veren Mehmet Koltaş'a. 780 nolu parseldeki 7 bin 400 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 114 bin lira bedelle  en yüksek teklifi veren Giiltepe Isı Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt ve İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine satışını onaylandı. 


Osmaniye'nin Merkez ilçesi  8 nolu parseldeki 984.58 metrekare yüzölçümlü ticaret alanı imarlı taşınmazın 92629/98458 oranındaki hissesinin 970 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Nimetullah Yener Tuncer'e...