20 / 04 / 2024

Okan Bayülgen Dada Salon Brasserie

Okan Bayülgen Dada Salon Brasserie

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! İstanbul depremi 2045'te olacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuk oldu. Ercan, İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyerek İstanbulluları korkuttu.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Okan Bayülgen Galata'daki evini 15.5 milyon TL'ye satıyor!

Okan Bayülgen emlak sektörüne elini attı. Tarabya'da 2 buçuk milyon dolara (13 milyon 575 bin lira) villa satın alan Bayülgen, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda bulunan dairesini satışa çıkardı.

Okan Bayülgen evinin kapılarını açtı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen evinin kapılarını sosyal medyada açtı. İşte Bayülgen'in o çok merak edilen evi...

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

Okan Bayülgen İstanbul'da tiyatro açacak!

Uzun süredir ekranda olmayan Okan Bayülgen, Bodrum’da babadan kalma yerlerine mekân açarak, kazandığı parayı sahneye yatıracak.

Okan Bayülgen'e babasından arsa ve bina miras kaldı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'e üvey babasından yüklü miktarda miras kaldı. Görgün’e ait olan portakal bahçeleri, arsalar ve bina artık Bayülgen'in.

Okan Bayülgen Tarabya Sedat Kent Sitesi'nde villa aldı!

Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Bayülgen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı.

Okan Bayülgen Bodrum'a taşınacak!

Okan Bayülgen, Bodrum’da açacağı ‘Dada’ sanat ve eğlence kulübüyle yakından ilgilenmek için taşınma kararı aldı. Şovmen, Gümüşlük’te villa inşaatına başladı.

Okan Bayülgen Bodrum'da gece kulübü açıyor!

Ünlü oyuncu ve şovmen Okan Bayülgen, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 'Dada' salon isimli sanat ve eğlence kulübü açıyor.

Okan Bayülgen Dada Salon Brasserie Haberi

Okan Bayülgen Dada Salon Brasserie

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, geçtiğimiz aylarda Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını pandemi dönemi boyunca zarar ettiği için kapatma kararı aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; önce 10 personelini süresiz izne çıkaran ünlü şovmen, zararı ayda 80 bin lirayı bulmaya başlayınca mekanı...