20 / 04 / 2024

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.




Okan Holding uluslararası ölçekte bir hamle yaparak, tüm dünya için cazip bir yatırım noktası olan Miami’de Hilton ile işbirliği içindeki projesi Okan Tower Miami’yi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Okan Grubu’nun yeni projesi olan 70 katlı Okan Tower Miami'nin lansmanı dün Taksim Hilton'da gerçekleşti. Toplantıya Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ve Mimar Robert Behar katıldı.


555 N Miami Avenue adresinde 70 katlı olarak inşa edilecek olan proje Miami şehir merkezinde, şehirdeki tüm ulaşım ağının orta noktasında, sanatın, sporun, eğlencenin, alışverişin, hem de iş dünyasının kalbinde bulunuyor. Biscayne Bulvarı’nın hemen batısında yer alan Brickell ve Edgewater’la sınırı çizilen Miami Downtown’ta bulunan Okan Tower Miami, American Airlines Arena, Miami World Center, Freedom Tower, Bayside Market Place ve Miami Port ile doğrudan bağlantılı konumda yer alıyor. Projenin metrekare birim fiyatları 7 bin dolardan başlıyor.


Türk turizmine ilk kez “her şey dahil” konseptini getiren Okan Holding bu kez de dünyaca ünlü otel zinciri Hilton ile iş birliğine gitti. Okan Holding, Okan Tower projesinde Türk yatırımcıları condo-hotel konseptiyle tanıştırıyor. Projede Hilton Oteli’nin olmasının yanı sıra Hilton Grubu, Okan Tower Miami’nin 236 odadan meydana gelen condo-hotel’ini de işletecek.  Ayrıca Okan Tower Miami’de 153 rezidans olmak üzere 389 ünite bulunacak. Projenin 4 katı da ofislerden meydana gelecek.

HILTON İŞLETECEK, SİZ KAZANACAKSINIZ!


Yatırımcılara, mülklerini ikamet etmedikleri zaman otel tarafından işletilerek gelir kazanma imkanı sunan “condo-hotel” modeli, ev sahibinin eve gitmediği zamanlarda evinin otel yönetimi tarafından işletilmesinin, kiralanmasının, her türlü bakım onarım ve temizliğinin üstlenilmesini de sağlıyor. Hilton otel zincirinden ev tapusu sahibi olma anlamına gelen model sayesinde evin güvenliğiyle, sigortasıyla uğraşmıyorsunuz. Miami seyahatlerinizde ise kendi evinizde ve Hilton konforunda konaklama imkanı da buluyorsunuz. 
70 katlı olarak inşa edilen Okan Tower Miami’de stüdyo dairelerden penthouse dairelere kadar 45 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen, her katından ve her dairesinden okyanus ve şehir manzarasına sahip, balkonlu ve teraslı daire tipleri mevcut. Ara katlarda palmiyelerle süslenmiş sıra dışı cephe tasarımları, güneşlenme ve seyir terasları, restoran, yüzme havuzu, spor salonları da projenin öne çıkan detayları arasında

Web: http://www.okan.com.tr/


Geri Dön