19 / 04 / 2024

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Firma: Akyapı

Proje: Limonlu Bahçe Konakları

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 



Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları projesi, dün satış ofisinde gerçekleştirilen lansmanla görücüye çıktı.,

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanına  Akyapı  Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı ve Akyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel katıldı.

Anadolu Yakası'nın yükselen bölgeleri arasında yer alan Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları projesi 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projenin inşaat alanı 192 bin metrekare olarak belirlendi. 

Limonlu Bahçe Konakları nın lansmanı yapıldı!

15 blok şeklinde yükselecek olan Akyapı Limonlu Bahçe Konakları'nda 509 adet konut ve 148 adet ticari alan yer alacak.  Hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda metrekare birim fiyatı 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Ticari alanların Başçarşı adını taşıdığı Limonlu Bahçe Konakları projesinde 2 bin 450 metrekare kapalı spor salonu yer alıyor. Yüzde 25'lik kısmı için ön talep alınnan Ümraniye Limonlu Bahçe Konakları'nın teslimlerinin Aralık 2024'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Evrenol Mimarlık tarafından tarafından tasarlanan Limonlu Bahçe Konakları sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede kapalı mini futbol sahası, sauna, kapalı havuz, fitness salonu, ve basketbol sahası, buhar odası ve Türk hamamı gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

Daha önce Makro İnşaat ve Eşbah Yapı ile ortak projeler hayata geçiren Akyapı, Limonlu Bahçe Konakları projesini tek başına üstlendi.

 

Limonlu Bahçe Konakları nın lansmanı yapıldı!

Hüseyin Dinçel

Netaş arazisi üzerinde yükselecek

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanında önemli açıklamalar yapan Akyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel de ön talep avantajının başladığı projesinin Netaş arazisinde yükseleceğini söyledi. Hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilecek olan projenin metrekare fiyatlarının bölge ortalamasına göre gayet cazip olduğunu belirten Dinçel, “Projede yüzde 25’lik bir ön talep topladık" dedi.

 

Limonlu Bahçe Konakları nın lansmanı yapıldı!

Mahmut Asmalı

3 yeni proje geliyor

1 milyar 750 milyon lira yatırımla inşa edeceği 3 projesi için düğmeye basan Akyapı'nın Limonlu Bahçe projesi 850 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip.

Toplantıda önemli açıklamalar yapan Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, bugüne kadar 3 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attıklarını söyledi. 

İnşaat sektörüyle de ilgili önemli açıklamalar yapan Asmalı tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ve artan inşaat maliyetleri nedeniyle üreticilerin çekimser davrandığını söyleyerek, "Biz inşaat sektöründe de öncü bir rol oynayarak 1 milyar 750 milyon lira yatırım maliyetine sahip, konut, villa, sanayi gibi farklı konseptlerden oluşan 3 proje için harekete geçtik. Projelerimiz Ümraniye, Büyükçekmece ve Arnavutköy’de yer alacak" dedi.

 

Limonlu Bahçe Konakları fiyat!
 
Web: https://limonlubahcekonaklari.com.tr/tr

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön