27 / 04 / 2024

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Firma: Akyapı

Proje: Limonlu Bahçe Konakları

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.



Gayrimenkul sektöründe 23 seneyi geride bırakan Akyapı’nın ‘yaşamaktan keyif alacağınız projeler üretmek’ vizyonuyla inşa edeceği Limonlu Bahçe Konakları’nın satışlarında ön talep fırsatları sunuluyor. Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen Limonlu Bahçe Konakları 850 milyon TL yatırım büyüklüğüne sahip ve Akyapı’nın 1.7 milyar TL'lik yatırım atağının ilk halkası olarak belirtiliyor. 

Limonlu Bahçe Konakları’nın tanıtım toplantısı 2 Aralık Perşembe günü,  Akyapı  Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı ve Akyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel'in katılımıyla gerçekleştirildi. 

Limonlu Bahçe Konakları nda büyük ön talep fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yıldızı parlayan ilçelerinden Ümraniye’nin en değerli bölgesi olan Yamanevler’de ve Ümraniye’nin kalbi olan Alemdağ Caddesi üzerinde konumlanan proje, konut ve ticari alanların bulunduğu bir karma proje. 15 blok halinde hayata geçirilecek projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor. 

Limonlu Bahçe Konakları nda büyük ön talep fırsatı!

3 PROJE 1 MİLYAR 750 MİLYON LİRA YATIRIM

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, Akyapı’nın tarihine ve geleceğe yönelik hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Asmalı, şimdiye kadar konum avantajları, zengin yeşil alan ve sosyal donatıları, yüksek yatırım değeri, prim potansiyeli, kaliteli ve güvenilir marka bilinirliği ile dikkat çeken 3 milyon metrekareyi aşkın inşaata imza attıklarına dikkat çekerek, 2 sene içinde bu rakamı 3.5 milyon metrekareye çıkaracaklarına, şu anda 1.879 konut, 147 villa, 309 cadde mağazası olmak üzere; toplam 551 bin metrekare inşaatın yapımını aktif olarak sürdürdüklerine dikkat çekti. 

Kovid-19 salgını ve yükselen inşaat maliyetleri karşısında birçok üretici çekimser kalırken 2021’i yatırım yılı ilan ettiklerinin altını çizen Asmalı, yeni yatırımları hakkında şunları kaydetti:

“Büyük bir cesaret örneği gösterip, sektörde de öncü bir rol oynayarak 1 milyar 750 milyon lira yatırım maliyetine sahip, konut, villa, sanayi gibi farklı konseptlerden oluşan 3 proje için harekete geçtik. Projelerimiz Ümraniye, Büyükçekmece ve Arnavutköy’de olmak üzere İstanbul’un gayrimenkul ve inşaat konusunda yıldız bölgelerinde yer alacak. İlk projemiz Limonlu Bahçe Konakları olurken, ikinci projemiz Büyükçekmece’de bir villa projesi olacak. Üçüncü olarak Hadımköy’de kaplamacılara yönelik sanayi projesi geliştiriyoruz.” 

Limonlu Bahçe Konakları nda büyük ön talep fırsatı!

ÖN TALEP AVANTAJLARIYLA SATIŞ BAŞLIYOR

Akyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel de projeye ilişkin bilgiler verdi. Dinçel, Limonlu Bahçe Konakları projesine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"İstanbul Anadolu Yakası’nın yıldızı en hızlı parlayan ilçelerinden Ümraniye’nin kalbi olan Alemdağ Caddesi üzerinde yer alan projemiz, konut ve ticari alanlardan oluşan karma proje özelliği taşıyor. Eski bir teknoloji fabrikası olan Netaş arazisinde, fabrikanın eski binalarının yıkımına başladık ve akabinde de Limonlu Bahçe Konakları’nın yükseldiğini göreceğiz. Toplam arsa alanı 51 bin 970 metrekare, toplam inşaat alanı ise 191 bin 860 metrekare olan projemiz, 15 blokta toplam 509 daire ve 148 cadde mağazasından oluşuyor. Bloklarımız 6 kat ile 8 kat arası değişiyor ve yatay mimari özelliği taşıyor. Projemizde net 3.10 metrelik konak tarzı yüksek tavanlı ferah daireler projelendirdik. Markalı konut projelerinde bu yükseklik ortalama 2.70-2.80 metre iken Limonlu Bahçe Konakları, ismini de tavan yükseklikleri sayesinde oluşturduğu konak tarzı, ferah dairelerden alıyor."

Limonlu Bahçe Konakları nda büyük ön talep fırsatı!

Metrekare fiyatlarının bölge ortalamasına göre gayet cazip olmakla beraber, müşterilerine ön satış sürecinde önemli bir avantaj sunduklarının altını çizen Dinçel, “Satış ofisimizin kurulum aşamasında gelen ziyaretçilerimizin yoğun ilgisine kayıtsız kalmadık ve ön talep süreci yönettik. Çok bereketli olduğunu gördüğümüz bu süreçte yüzde 25’lik bir ön talep topladık. Satışlarımızın aynı ilgiyle devam edeceğini ve talebin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Projemizi Aralık 2024’te teslim etmeyi planlıyoruz. Söz verdiğimiz tarihte tamamlamak için, inşaat programımızı başlattık” ifadelerini kullandı. 

AİLE KONSEPTİNDE YEMYEŞİL KONAK YAŞAMI

Aile konseptinde hazırlanan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçeneklerinde 36 farklı tipte konut bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. Ödeme planları ise müşterilerin isteğine bağlı olarak banka kredili veya Akyapı bünyesinde vadelendirme şeklinde sağlanıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları nda büyük ön talep fırsatı!

ÖNÜNDE METRO, YANINDA MİLLET BAHÇESİ

Limonlu Bahçe Konakları, Alemdağ Caddesi üzerinde yer alan lokasyonuyla toplu taşımanın ve çevre yollarının merkezinde konumlanıyor. Proje, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 28 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 49 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca ana yollara yakınlığı ile de ulaşım imkanı sunuyor. Eğitim kurumlarına, sağlık kurumlarına, alışveriş merkezlerine çok yakın konumda yükselen Limonlu Bahçe Konakları, Millet Bahçesi’nin hemen yanındaki lokasyonuyla da ön plana çıkıyor. Projenin çıkışında M5 Üsküdar-Çekmeköy metrosunun Yamanevler durağı yer alıyor. 

TÜM İHTİYAÇLAR BAŞÇARŞI’DA

Proje içerisinde bulunan Başçarşı’da market, manav, üreticiden tüketiciye direkt olarak ulaşan ürünlerin satışının yapıldığı organik pazar alanı, restoran, kafe ve mağaza alanları yer alıyor. Bu da proje sakinlerinin site dışına çıkmadan, günlük alışveriş ihtiyaçlarının tamamını gidermesine imkan sunuyor. 

Evrenol Mimarlık tarafından tasarlanan proje, lokasyon ve fiyat avantajına ek olarak sosyal imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede 2 bin 450 metrekare kapalı sosyal tesis alanı yer alıyor. Sosyal alanda farklı spor dalları için birbirinden özel tesisler mevcut. Kapalı havuz, kapalı mini futbol sahası, fitness salonu ve basketbol sahası, Türk hamamı, sauna ve buhar odası gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 

Limonlu Bahçe Konakları nda büyük ön talep fırsatı!

ANAOKULU VE ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN ALANI

Projede bulunan Limonlu Bahçe Anaokulu sayesinde çalışan ve çocuklarının okul öncesi eğitim almasını isteyen aileler, çocuklarını İstanbul trafiği stresini yaşamadan, kendi yaşam alanlarında eğitim aldırma imkanını bulabilecekler. Ayrıca Limonlu Bahçe Konakları’nın peyzaj alanında yer alan, yaş gruplarına göre özel olarak ayrılmış iki farklı oyun alanıyla, çocukların sağlıklı gelişimine imkan sunuluyor. 

Peyzaj alanında ise projeye ismini veren “Limon Serası” yer alıyor. Bu sera içinde bulunacak oturma alanlarıyla limon kokularıyla iç içe bir sosyal alan inşa ediliyor. Limonlu Bahçe Konakları’nın yeşil alanlarında 67 çeşit bitki yer alıyor. Rampasız, düz ayak olarak planlanan engelsiz peyzaj alanıyla ise proje sakinleri, yeşil alanların keyfini doyasıya çıkarabilecek. Sitede tam tur yürüyüş-koşu parkuru, bisiklet - scooter için özel parkur yer alıyor. Sitede araç giriş-çıkışı bulunmadığı için de çocuklu ailelerin güven içinde yaşayabileceği bir peyzaj alanı yaratılıyor.

Web: https://akyapi.com.tr/tr/limonlu-bahce-d

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'dan 3 yeni proje geliyor!


projeye sor



Geri Dön