25 / 04 / 2024

Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası!

 Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

Üsküdar sahiline yürüyerek ulaşılabilecek bir noktada yükselen Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası kapsamında konut alıcılarına bölgedeki 30 yıllık evlerden daha ucuz fiyata konak sahibi olma fırsatı veriyor..



5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan oluşan  Validebağ Konakları  İstanbul Altunizade'de hayata geçiriliyor.  DAP Yapı  imzası taşıyan proje Emlak Konut güvencesine sahip. 

1+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Dap Validebağ Konakları'nda daire alanları ise 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. Projede metrekare fiyatları 11 bin 900 TL'den başlıyor.

Validebağ Konakları konum olarak Koşuyolu ile Üsküdar'ın Altunizade ve Barbaros mahallelerinin kesiştiği noktada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ve Avrasya Tüneli'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Üsküdar sahiline de yürüyerek ulaşılabilecek bir noktada yükselen projeden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne direkt bağlanılıyor.

 Validebağ Konakları nda büyük özveri kampanyası!

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda sosyal alanlar;
Dinlenme alanları
Spor alanı
Çocuk oyun alanı
Fitness
Sauna
Yüzme havuzu
Otopark

Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası!
 
Büyük özveri kampanyası kapsamında konut alıcılarına bölgedeki 30 yıllık evlerden daha ucuz fiyata konak sahibi olma fırsatı veriyor. Kampanyaya göre, yüzde 25 peşin ve 84 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunulan evlerin aylık taksitleri 8 bin liradan başlıyor.


Tel: 444 93 27
Web: http://www.dapyapi.com.tr/validebagkonaklari-lansman/
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 

 


projeye sor



Geri Dön