25 / 04 / 2024

okkalar inşaat konya projeleri

okkalar inşaat konya projeleri

İstanbul’da Arma Rezidans ve Konya’da HakimKonakları gibi projelerle markalı konutlarda ses getiren Okkalar İnşaat şimdide Konya’da butik tarzda Yakamoz Sitesi, Alya Park Evleri ve Aselya Sitesi projelerine başladı

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Konya Çumra Belediyesi 20.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Konya İli Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Çaybaşu ve Meydan mahallelerinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Konya'da 198.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi halesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 198.1 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Konya'da 207.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 207 milyon 231 bin 379 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

okkalar inşaat konya projeleri Haberi

okkalar inşaat konya projeleri

 İnşaat sektöründe 35yıllık geçmişi olan Okkalar İnşaat böylece Türkiye’de pek çok konut projesiniaynı anda gerçekleştirebilen nadir şirketler arasına adını yazdırdı. 


Toplam 68 konutluk Samira Evleri’ni de Aralık ayında sahiplerine teslim eden Okkalar İnşaat, Konya Selçuklu’dakiyeni butik projeleri ile şehirde nitelikli, güvenilir ve büyük dairearayanların beğenilerine hitap etmeye hazırlanıyor. Kaliteden taviz vermeyenanlayışı ile müşteri memnuniyetinde en üst sıralarda bulunan Okkalar İnşaat,finansal gücünü de projeleri zamanında ve eksiksiz teslim ederek kanıtlıyor.



Beyşehir Çevreyolu üzerinde yer alan Yakamoz Sitesi, 44 daire ve 2 işyerinden oluşuyor. İnşaatına Kasım ayında başlanan Yakamoz Sitesi 30 Kasım 2013 tarihinde teslim edilecek. 8 bin 500 metrekareinşaat alanına sahip olan projede konutların büyüklükleri 3+1 daireler 167metrekare ile 4+1 daireler ise 192 metrekareden oluşuyor. 190 bin başlayan fiyatlarıyla da proje...