20 / 04 / 2024

okul servisinden ev

okul servisinden ev

Washington'da yaşayan çift ev kiralarından bıkıp okul servisini kendi evleri yaptı. Çift, eski otobüsü kısa sürede 3 çocuklarıyla birlikte yaşayacakları bir eve çevirdi.

Ev sahipleri yüksek kiralar için okul sezonunu bekliyor!

Konutlarda yüzde 25 kira zam sınırına takılmak istemeyen konut sahipleri okul sezonunu bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, birçok kiralık konut boş şekilde dururken, kiraların öğrencilere göre ayarlandığı ve bir senelik peşin ödeme gibi taleplerin de olduğu belirtiliyor.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Ev kirası ödemek istemeyen çift otobüsü eve çevirdi!

Washington'da ev kirasından sıkılan bir çift, çözümü kendi evlerini yapmakta buldu. Hurdalık bir okul otobüs satın alan çift, otobüsü eve çevirdi.

Elazığ'da 2016-2017'de kaç tane okul, cami ve ev yapıldı?

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Washington'da okul servisinden ev yapıldı!

Washington'da yaşayan çift ev kiralarından bıkıp okul servisini kendi evleri yaptı. Çift, eski otobüsü kısa sürede 3 çocuklarıyla birlikte yaşayacakları bir eve çevirdi.

Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’ndan Beykoz'a okul!

Erdoğan’ın bü­yük kı­zı Es­ra ile ev­li olan Be­rat Al­bay­rak, Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’nı kar­de­şi Ser­hat Al­bay­rak ve Ömer Faruk Kal­yon­cu­’y­la bir­lik­te kur­du. Vakfın okul in­şa­atı bit­ek üze­re…

Fer Yapı'dan, Mai Residence’dan ev alan öğrencilere kampanya!

FerYapı, üniversiteyi kazanan öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

Mai Residencen'tan ev alan öğrencilere 20 bin TL hediye çeki!

FerYapı, üniversiteyi kazanan ve gelecek planlaması yapan öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını

5. Levent KİPTAŞ satılık ev!

Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. 5. Levent KİPTAŞ satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Kibariye konserinden elde ettiği gelirle okul yaptıracak!

Kibariye'nin ev sahipliği yapacağı konserde, Tarkan, Sezen Aksu ve Şebnem Ferah sahneye çıkacak. Kibariye’nin hedefi, yoğun ilgi göreceğine inandığı bu konserden elde edeceği gelirle okul yaptırmak:

Malatya'da fırtına evlere ve okul binalarına zarar verdi!

Malatya’nın Arapgir ilçesinde etkisini gösteren fırtına sonucunda ev ve okul binalarında maddi zarar meydana geldi. İlçe merkezinde etkili olan şiddetli fırtına Hükümet Konağı, Yüksekokul, YİBO, Mehmet Akif İlkokulu ve birçok evin çatısını uçurdu...

Fikret İnan'dan 500 ev, Serdar İnan'dan 5 milyon TL, Ağaoğlu'ndan 1.2 milyon TL, Ant Yapı'dan okul!

Van İçin Tek Yürek kampanyasına inşaat dünyasından destek yağdı: Ant Yapı okul, Yeşil İnşaat 100 mobilyalı ev yaptıracaklarını açıklarken Özdemir İnşaat'tan 3 milyon dolar ve Ağaoğlu Grup'tan 1.2 milyon TL yardım sözü geldi

okul servisinden ev Haberi

okul servisinden ev

Havacılık imalathanesinde çalışan Brain, iç mimar eşi Sullivans ile beraber hurdalık bir okul otobüsü satın alıp günlerce üzerinde çalışıp harika bir eve çevirmeyi başardı. 2 bin 800 dolara aldıkları hurdalık otobüsü yeni baştan yaptılar .'Özgürüz, paramız, zamanımız ve yerimiz var artık. Daha az stres görüyoruz, hayattan zevk almak için daha fazla zamanımız var ve en önemlisi de çocuklarımız daha mutlu' diyen çift, istedikleri her yere evleriyle seyahat edebiliyor.


İşte hurdadan eve dönüşen araç: