25 / 04 / 2024

okullara yakın konutlar

okullara yakın konutlar

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2018 (YKS) sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Peki Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri hangileri? Hangi üniversiteye hangi konut projesi yakın? İşte cevabı...

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

Pandemi sonrası kolejlere yakın evlerin fiyatı arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle tatil bölgelerine göç artınca özel okullara ve kolejlere talep arttı. Hal böyle olunca bu bölgelerde kolejlere yakın evlerin fiyatları ve kiraları yükseldi.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!

Yaptıkları tüm inşa faaliyetlerinin, konutların, iş yerlerinin, kamu binalarının sıfır atık uyumlu, yalıtımlı, enerji verimli, akıllı ve çevreci binalar olduğunu belirten Kurum, ayrıca şehirlere nefes aldıran 300'e yakın millet bahçesi yaptıklarını belirtti.

Emlak yatırımında tercih okula yakın evler! 

Birikimini emlak yatırımı yaparak değerlendirmek isteyenler düzenli kira geliri elde etmek için okullara yakın bölgelerdeki evleri tercih ediyorlar. 

3. havalimanı yakınına 10 bin konutluk yeni şehir kuruluyor!

Kanal İstanbul ile birlikte her iki yanda yeni şehirler kuracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni havalimanının yakın bir mesafesine yaklaşık 10 bin konutluk bir yer kuruyoruz ki oranın personelinin gidiş gelişini zora sokmayalım ve orada da zemin artı 4 konutları yapalım" dedi

En çok metroya yakın evler tercih edildi!

Yapılan araştırmaya göre metroya yakın olan konutlar daha çok tercih ediliyor. Satılık daire arama oranı yüzde 55'den yüzde 60'a kadar çıktı.

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

Yeni konut projeleri okullara yakın yerlere inşa edilecek!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı.

Yeni konut projeleri okullara yakın arsalarda inşa ediliyor!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı. Bu durumda yeni konut projeleri okullara yakın arsalara inşa edilmeye başlandı.

3 boyutlu konutların yakınındaki okullar haritada gösterilecek!

Bugüne kadar bine yakın konut projesini internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen 3DKonut okulların açılmasına sayılı günler kala yeni bir uygulama daha başlattı.

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

okullara yakın konutlar Haberi

okullara yakın konutlar

Hürriyet'te yer alan habere göre; Takvime göre, YKS 2018 sınav sonuçları 31 Temmuz 2018 tarihinde açıklanacak. Türkiye'nin en iyi üniversitelerini hedefleyen adaylar hazırlıklara şimdiden başladı.

En iyi üniversitelere yakın konut projeleri lokasyon sebebiyle yoğun ilgi görüyor. Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri URAP Araştırma Laboratuvarı’nın 2017-2018 verilerine göre derlendi...
  

 
1-) Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)


Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Ankara'ya bağlı Çankaya ilçesinde yer alıyor.  ODTÜ Kampüsü’nün bulunduğu bölgedeki konut projeleri Bekaş Başkent Çiğdem, Vişnelik Apartments, Vişnelik Residences ve Aykon Suites projeleri olarak sıralanıyor.


2-) İstanbul Üniversitesi

Beyazıt/Fatih’te  bulunan İstanbul Üniversitesi’nin Merkez Kampüsü'ne yakın konut projeleri arasında Kennedy Caddesi üzerinde bulunan Yedi Mavi projesi bulunuyor. Üniversitenin Avcılar Kampüsü yakınında ise Toya Vista projesi bulunuyor.

3-)...