06 / 12 / 2025

Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Turgay Şimşek ve Olgun Şimşek imzasıyla kuruldu.

Bakan Mehmet Şimşek: İnşaat sektöründeki güçlü büyüme sürüyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada deprem bölgesinin yeniden imarına yönelik çalışmaların katkısıyla inşaat sektöründeki güçlü büyümenin sürdüğünü belirtti.

Konkordato talep eden Arçek İnşaat’a 3 ay geçici mühlet verildi!

Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen konkordato davasında, Arçek İnşaat Tekstil Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.

Şimşek Grup İnşaat’a 1 yıllık kesin konkordato koruması!

Şimşek Grup Müşavirlik İnşaat Petrol ve Madencilik Sanayi Ticaret A.Ş. hakkında 1 yıl süreyle kesin mühlet verilmesine hükmedildi.

Şimşek İnşaat’a 1 yıllık kesin konkordato koruması!

Diyarbakır Asliye Ticaret Mahkemesi,  Şimşek İnşaat Nakliyat Elektrik Otomotiv Plastik Ticaret Sanayi A.Ş. hakkında 1 yıl kesin mühlet kararı verdi.

Şimşek Grup’a 3 ay geçici konkordato süresi!

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Şimşek Grup Müşavirlik İnşaat Petrol ve Madencilik Sanayi Ticaret A.Ş.’nin konkordato talebini değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Şimşek Grup Müşavirlik İnşaat’a 3 ay geçici konkordato mühleti!

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Şimşek Grup Müşavirlik İnşaat Petrol ve Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne 3 ay geçici mühlet kararı verdi.

Şimşek İnşaat’a 3 ay geçici konkordato mühleti!

Diyarbakır Asliye Ticaret Mahkemesi, Şimşek İnşaat Nakliyat Elektrik Otomotiv Plastik Ticaret Sanayi Anonim Şirketi’ne 3 ay süreyle geçici mühlet tanıdı.

Bakan Mehmet Şimşek: Konut arzını artırarak kiraları kontrol altına alacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yüksek kiralarla ilgili olarak "Kiraları, önümüzdeki dönemde konut seferberliğiyle konut arzını artırarak, daha çok konut üreterek kontrol altına almayı ümit ediyoruz." dedi.

'Hayat pahalılığının en büyük nedeni yüksek kiralar' diyen Bakan Şimşek açıkladı! Konut arzını artıracağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “MÜSİAD 2024 Yılı Değerlendirmesi ve 2025 Yılı Beklentileri” programında hayat pahalılığın en büyük nedeninin yüksek kiralar olduğunu açıkladı.

Elinde 1 gram bile altını olanlara müjde! Bakan Şimşek'ten altın fiyatlarını değiştirecek talimat geldi! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yılda altın kotasını kaldırmak için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Bakan Şimşek'ten 250 bin konut müjdesi! Vatandaşın ev sahibi olmasının önü açılacak!

Enflasyonla mücadele ve Merkez Bankası rezervleri gibi önemli konulara değinen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki 1-1,5 yıl içinde 250 bin konut daha geleceğini vatandaşın ev sahibinin olmasının önünün açılacağını söyledi.

Bakan Şimşek'ten altın yatırımcılarına kara haber! Gelecek yıl...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, altın yatırımcılarına kara haberi verdi. İşte Bakan Şimşek'in o açıklaması...

Olgun Şimşek babasına Bursa’dan 3.5 dönüm arazi satın aldı!

Canlandırdığı karakterlerin yanı sıra sesiyle de projelerde ön plana çıkan başarılı oyuncu Olgun Şimşek, babasına Bursa Keleş’ten tam 3.5 dönüm arazi aldı.

Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Turgay Şimşek ve Olgun Şimşek imzasıyla kuruldu. 


Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...