27 / 04 / 2024

olimpos bungalov evleri

olimpos bungalov evleri

Koronavirüs doğaya ve tatile özlemi artırdı. Şimdi daha izole ve bireysel konaklama seçeneği sunan bungalovlara rağbet var. Turizmciler, sosyal mesafe ve izolasyonlu tatil isteyenlere “elinizi çabuk tutun’ çağrısı yapıyor...

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Türkiye’nin en iyi bungalov evleri nerede? Bungalov ev nerelerde?

Bungalov evler son dönemin tatil için tercih ediliyor. Doğa içinde sessiz, dingin bir tatil geçirmek isteyenler bungalov tatili düşünmeye başlıyor. Peki “Bu bungalov evler nerelerdedir?” İşte detaylar!

İzole tatil anlayışı bungalov satışlarını patlattı!

Koronavirüs nedeniyle tatile çıkanların büyük bir kısmı izole tatil için yazlık evleri, eğer yoksa tekne ya da bungalov evleri tercih ediyor.

Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşma engellenecek!

Olimpos Kazı Başkanı Prof. Dr. Yelda Olcay Uçkan, Olimpos'un imar planına ilişkin açıklamalarda bulundu. Uçkun, "Planla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek, bungalov tarzı evlerin yoğunluğu yüzde 50 oranında düşürülecek" dedi...

Birol İnceciköz'den Olimpos imar planı açıklaması!

Birol İnceciköz, Olimpos'ta 1990'lı yıllarda turizm hareketliliğin başlamasıyla yerleşke alanının içinde, bölge halkının kendi imkanlarıyla doğaya uyumlu, ahşap bungalov ev tarzı yapılaşmanın başladığını belirtti...

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Tokat Almus'a bungalov evleri yapılacak!

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, ilçe turizmine ivme kazandıracak olan bungalov evleri projesine başladıklarını kaydetti.OKA destekleri ile sosyal tesisler hizmete sunulurken bu kapsamda 2 adet jet ski ile bir adet tekne kazandırılmıştı.

Şumnu'nun Bungalov Evleri ile 12 bin liraya tatil köyü kurulabilecek!

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Ispartakule Olimpos Konutları'nın havadan yeni videosu!

10 blok halinde hayata geçirilen Olimpos projesi İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule'de yer alıyor. Ispartakule Olimpos Evleri projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi.

Bursa Narlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik'te inşa edilen Narlı Sosyal Tesisleri, deniz manzaralı dubleks bungalov evleri, ferah restoranları ve iki ayrı plajıyla konuklarını ağırlamaya başladı...

Bungalov ev nedir?

Son zamanlarda tatil bölgelerinde daha çok yaygınlaşan bungalov ev nedir? Bungalov evleri nerelerde var? Diye merak ediyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Olimpos Ispartakule Evleri'nin havadan videosu!

Olimpos Ispartakule Evleri'nin havadan videosunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

olimpos bungalov evleri Haberi

olimpos bungalov evleri

Normalleşme sürecine girdiğimiz şu günlerde, evde kaldığımız günlerin acısını çıkarma isteği yükselmeye, tatil iştahımız kabarmaya başladı. Çünkü her ne olursa olsun tatil, bir ihtiyaç. Evet, küresel salgın bu ihtiyacımızı ertelememize neden oldu ama tümden yok edemedi. Öte yandan, salgin kontrol altına alınana kadar hayatımızın tüm alanlarında olduğu gibi tatillerimizde de sosyal mesafe ve hijyen önceliğimiz olacak. Para Dergisi'nden Özlem Kapar Bayburs'un haberine göre;bu süreçte daha bireysel tatil planları yapıp, kalabalıktan uzak yerlerde, en çok da her şeyin ilacı olan doğada konaklama isteği ön plana çıkacak. İzolasyon ve doğa deyince ilk akla gelen konaklama seçeneklerinin başında bungalov evler geliyor. Birbirinden uzak konumlanmış bu evlere bu yaz rağbet yüksek olacak.

"DAHA TİTİZ DAVRANILACAK"

Misafirlerinin bu yaz tatiline dair beklentilerini öğrenmek için bir anket düzenleyen...