26 / 04 / 2024

Olkan Güneş ak yapı

Olkan Güneş ak yapı

Olkan Güneş, Ak Yapı Satış ve pazarlama Korrdinatörlüğü görevinden ayrıldı. Güneş, 2016 yılı Temmuz ayından beri bu görevi yürütüyordu..

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Hatice Kolçak yatırımcıları baştan uyardı! Herkes o güne hazır olsun!

Ünlü altın uzmanı Hatice Kolçak  altın almak isteyen yatırımcılara seslenerek '' o seviyeyi bekleyin'' uyarısında bulundu. Herkes o güne hazır olsun.

Dyson'ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022!

Dyson’ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi olarak tanıtılan Dyson v15 fiyat listesi en çok merak edilen akıllı süpürgeler arasında yer alıyor. Peki Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022...

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Dolar/TL güne yükselişle başladı!

Merkez Bankası'nın dünkü erken faiz indirim kararı sonrası 6.50 sınırına dayanan dolar akşam saatlerinde düşüşe geçerek güne 6.40'ın üzerinde başladı.

İstanbul'da binaların çatılarına güneş panelleri kurulacak! 

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da uygun binaların çatısına güneş paneli kurmayı planladıklarını açıkladı.

Güneşli'deki markalı 6 konut projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de birçok markalı konut projesi yükseliyor. Son zamanlarda yatırım tercihleri arasında başı çeken Güneşli'den sunucu Evrim Akın'da ev aldı... İşte Güneşli'deki markalı 6 konut projesi...

Evrim Akın Güneşli'den ev aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Güneşli'den 4 oda 1 salon bir daire aldı.

Kentler güneş enerjisiyle dönüşecek!

Kentsel Dönüşüm ve Güneş Enerjisi konulu Yuvarlak Masa toplantısı EkoRE sponsorluğunda düzenlendi. Toplantıda güneş enerjisi ve temiz enerji kaynaklarının kentsel dönüşümle üretilen yeni binalardaki rolü, akıllı bina sistemleri ve teknolojinin gayrimenkul sektörüne katkıları konuşuldu..

Efsane müzayedeci Ak Yapı'dan ayrıldı!

Olkan Güneş, Ak Yapı Satış ve pazarlama Korrdinatörlüğü görevinden ayrıldı. Güneş, 2016 yılı Temmuz ayından beri bu görevi yürütüyordu..

Olkan Güneş ak yapı Haberi

Olkan Güneş ak yapı


Gayrimenkul müzayedelerinin vazgeçilmez ismi Olkan Güneş 2016 yılı Temmuz ayından beri yürüttüğü Ak Yapı Satış ve pazarlama Koordinatörlüğü görevinden ayrıldı.


1997 yılında Türkiye'nin lider müzayede şirketi Eskidji'de iş hayatına başlayan Olkan Güneş 2014 yılında Makro İnşaat'a Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak geçmişti. 2016 yılına kadar 2.5 yıl Makro İnşaat'ın satış ve pazarlama koordinatörlüğü görevini üstlenmişti.


2000'li yıllardan itibaren gayrimenkul müzayedesi alanında yoğunlaşan Olkan Güneş 15 yılı aşkın sürede bugünkü değeri 20 milyar TL'yi aşan 100'ün üzerinde müzayede yönetti.


Olkan Güneş...