23 / 04 / 2024

ölüdeniz plajlarını kim satın aldı

ölüdeniz plajlarını kim satın aldı

Dünyaca ünlü Ölüdeniz plajlarının özel şirkete devri tartışma yarattı. Yılda ortalama 8 milyon lira gelir getiren Ölüdeniz ve Belcekız plajlarının yıllık 2.6 milyon liraya ihale edildiği belirlendi. İhaleye karşı imza kampanyası başlatıldı.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Şehir Üniversitesi'ne daha fazla kötülük yapmayın!

Köşe yazarı Hilal Kaplan, "Şehir'e bu kötülüğü yapanın kim olduğu ortada. Sadece diplomasını almaya çalışan hiçbir öğrenci, sizin siyasî oyunlarınıza alet olmak zorunda değil. Artık yeter!" diyor...

Allegra Caracciolo ve Deniz Akalın Torino’daki malikaneye taşındı!

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ve Deniz Akalın Torino’daki lüks malikaneye taşındı. 150 yıllık malikanenin değeri ise 140 milyon dolar olarak açıklandı.

Tapu harcını kim öder? Nasıl hesaplanır?

Tapu harcı veya tapu masrafı, satışı gerçekleştirilen tüm gayrimenkuller için tapuda beyan edilen satış bedeli yıl sonuna kadar yüzde 3'e indirildi. Peki tapu harcını kim öder? Nasıl hesaplanır? İşte tüm detaylar...

Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 21 milyon Euro'ya malikane aldı!

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, kızının annesi Deniz Akalın için Como Gölü manzaralı malikane aldı. Agnelli malikane için 21 milyon Euro ödedi...

Tapu harcını kim öder 2017?

492 Sayılı Harçlar Kanunu’na bağlı (4) sayılı tarifede yer alan tapu işlemleri, tapu harcına tabi oluyor. Peki, tapu harcını kim öder 2017?

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Ömer Dinçkök ile Eylül Deniz Çolak ayrılığının sebebi villa mı?

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

İnşaat sektörü vatandaşlık hakkını fırsata çevirmeli!

Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde inşaat ve gayrimenkul sektörünün vatandaşlık hakkının fırsata çevirmesi gerektiğini söyledi.

ölüdeniz plajlarını kim satın aldı Haberi

ölüdeniz plajlarını kim satın aldı


Dünyaca ünlü Ölüdeniz plajlarının özel şirkete devri tartışma yarattı. Yılda ortalama 8 milyon lira gelir getiren Ölüdeniz ve Belcekız plajlarının yıllık 2.6 milyon liraya ihale edildiği belirlendi. İhaleye karşı imza kampanyası başlatıldı.


Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yılda yaklaşık 8 milyon lira gelir getiren dünyaca ünlü Ölüdeniz ve Belcekız plajları, yıllık 2 milyon 690 bin liraya özel bir şirkete verilmesi şaşkınlık yarattı. Dünyaca ünlü iki plaj ve Fethiye Saklıkent Kanyonu, daha önce valilik bünyesindeki Muğla El Sanatları (MELSA) şirketi tarafından işletiliyordu.


 Zaman gazetesinin haberine göre yerel yönetimlerle ilgili yeni düzenlemeyle birlikte işletmelerin Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne geçmesini önlemek için yerel seçimlerden 9 gün önce protokol feshedildi. Oysa protokole göre MELSA, 2021 yılına kadar buraları işletme hakkına sahipti.


İddiaya göre seçimlerden önce valilik bünyesindeki Muğla'ya Hizmet...