05 / 05 / 2024

Olympos Beydağları Sahil Milli Parkı

Olympos Beydağları Sahil Milli Parkı

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun Olympos Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisindeki antik yerleşim alanının 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesi kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İstanbul depremi için flaş uyarı: Uzman isim sahil yolunu işaret etti! 

Prof. Dr. Halit Özen, İstanbul'da meydana gelebilecek olası bir depremde, doğu-batı istikametinde sahil yolu, D-100 karayolu, TEM Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan meydana gelen 4 koridordan en az ikisinin açık tutulması gerektiğini belirtti. İşte o uyarılar...

Dimora Sahil Villaları yüzde  50 peşin kalanı 8 aya varan vade fırsatıyla!

Dimora Sahil Villaları, Buray Yapı ve İNT Yapı tarafından Ayvalık Gömeç'te yer alıyor. Hemen tapu ve hemen teslimlerin başladığı projede satışlar devam ediyor.

Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri almak mümkün ama....

Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca açılan özel plajlarla karşı karşıya geliyor. Bu plajlarda denize girmek isteyen vatandaşlardan “harcama limiti” adı altında bir ücret talep ediliyor. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini belirtiyor. 

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

Şartları ve detayları açıklandı! Jandarma uzman erbaş maaşları ne kadar?

Yıl sonunun gelmesiyle kamuda herkes maaşlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. TSK, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı içerisinde istihdam edilen jandarma uzman erbaşların ne kadar aldığını araştırıyor. Jandarma uzman erbaş maaşları ne kadar?

Sahil Güvenlik Komutanlığı en az lise mezunu 150 uzman erbaş alacak! İşte başvuru şartları...

Sahil Güvenlik Komutanlığı "uzman erbaş" alımı yapılacağını duyurdu. Peki sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru tarihi açıklandı mı? 2022 Sahil Güvenlik Uzman erbaş başvuru şartları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak! Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Hemen bakın!

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek amacıyla uzman erbaş alımı gerçekleştirilecek. Peki uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Uzman erbaş alımı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları katlandı? Yatırımcılar akın ediyor!

Zeytinburnu, ulaşım ağının çeşitlilik kazanmasıyla geliri yüksek yatırımcılar tarafından da tercih edilir oldu. Özellikle sahil bölgesinde yer alan projeler gün geçtikçe katlanıyor. Peki Zeytinburnu'nda konut fiyatlarında son durum ne?

Sahil bölgelerindeki kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında sahil bölgelerinde devam eden kaçak yapı çalışmalarını kaleme aldı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Olympos Beydağları Sahil Milli Parkı Haberi

Olympos Beydağları Sahil Milli Parkı

İşte Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun Olympos Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içindeki antik yerleşim alanı için verdiği o karar;


ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR


Toplantı Tarihi ve No    : 20.06.2014/86                                                 Toplantı Yeri

Karar Tarihi ve No        : 20.06.2014/2832                                           ANTALYA


Antalya İli, Kemer İlçesi, Beycik Mahallesi, Fırıncık Pınarı Mevkiinde, Olympos Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisindeki antik yerleşim alanının kararımız eki 1/25000 ölçekli haritada sınırları gösterildiği şekilde I. Derece Arkeolojik Sit Alanı...