29 / 03 / 2024

Oman Insurance

Oman Insurance

Dubai Starr Sigorta Genel Müdürü Göktuğ Gür; Dubai Starr olarak, inşaat havacılık sorumluluk sigortasının branşlarını öncelikli olduğunu belirtti.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Noor İstanbul Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noor İstanbul Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kazim Kılıç ve Ameut Omanı ortaklığında kuruldu.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Oman Aır Saoc Merkezi Umman İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oman Aır Saoc Merkezi Umman İstanbul Merkez Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kastamonu'ya yapılacak Cam Teras'ın ihalesi yapıldı!

Azdavay Çatak Kanyonu'na yapılacak oman Cam Teras'ın ihalesi yapıldı. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ihaleye en uygun teklifin YGA 2023 İnşaat - Cengiz İnşaat ortaklığının verdiğini duyurdu.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

Global Property Show Oman Fuarı 18 Şubat'ta başlayacak!

Umman’ ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18 - 21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuarda, yabancıya mülk satışını sağlayan ‘Mütekabiliyet Yasası’ ön plana çıkacak.

Türk gayrimenkul sektörü Umman’da buluşuyor!

Umman’ın tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan 'Global Property Show Oman', 18-21 Şubat 2015'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Körfez'in en hızlı büyüyen ekonomilerinden birisi olan ülkede, gayrimenkulde gelişim bekleniyor.

Gayrimenkul firmaları Global Property Show Oman'da buluşacak!

UMMAN'IN Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan 'Global Property Show Oman', 18-21 Şubat 2015'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Sumansa Group tarafından gerçekleştirilecek fuara özellikle yoğun ilgi bekleniyor.

Global Property Show Oman 18 Şubat'ta açılıyor!

Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bek

Maximilian Stahl: İnşaat sektörünün büyüme oranı iştah kabartıyor!

Almanya menşeli sigorta şirketi VHV Insurance Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, “Türkiye’nin iki lokomotif sektörü olan inşaat ve enerjideki hacim-büyüme oranı her yatırımcının iştahını kabartıyor” dedi..

Türkiye’deki inşaat iştah kabartıyor!

VHV Insurance Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, “Türkiye’nin iki lokomotif sektörü olan inşaat ve enerjideki hacim ve büyüme oranı her yatırımcının iştahını kabartıyor” dedi.

Gravür Park Orman Evleri'nde yaşam başlıyor! 450 bin TL'ye!

Gravür İnşaat ' ın, Sarıyer Maden ' deki Gravür Park Oman Evleri 36 dubleks daireden oluşan butik bir proje... 4+1 bahçe dubleks daireler ve 5+1 teraslı dubleks daireler 450 bin-590 bin TL aralığında fiyatlarla satışa sunuluyor...

Oman Insurance Haberi

Oman Insurance


Dubai Starr Sigorta'nın Oman Insurance ve Starr Insurance şirketlerinin ortaklığıyla Ağustos 2012'de Dubai Group Sigorta'nın hisslerini devralmasıyla elementer branşlarda faaliyet göstermek üzere kurduğunu belirten Genel Müdür Göktuğ Gür; Dubai Starr olarak, inşaat havacılık sorumluluk sigortasının branşlarını öncelikli olduğunu belirtti. Gür; İnşaatta yurtiçine ek olarak Türk firmalarının Irak ve Kuzey Afrika'da yaptıkları projelerde de rekabetçi çözümlerle işadamlarımızın yanında olmayı hedefliyoruz,...