16 / 04 / 2024

Ömer Derindere Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi

Ömer Derindere Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi

Ömer Derindere Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Derindere tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Gardensa Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gardensa Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Rino Disperati tarafından kuruldu.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Can Özülkü tarafından kuruldu.

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erdem Akcıl ve Ömer Çetin tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Perfecto Grup İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perfecto Grup İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Uzun Behar, Mustafa Yıldırım ve Ömer Kaya ortaklığında kuruldu.

Ömer Niziplioğlu: Akdeniz'de bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Türkiye’de turizm komada. Yurt dışına gidemeyen Türkler iç turizme yöneldi ancak bu yeterli değil. Otellerin doluluk oranları yüzde 20-30’larda. Bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı bile” dedi.

Ömer Derindere Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Ömer Derindere Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi

Ömer Derindere Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Derindere tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. Ömer DErindere Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; turizm yapmak üzere turistik tesis ve işletmeler kurmak satın almak kiralamak ortak olmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ömer DErindere Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi, Abay Caddesi,...