19 / 04 / 2024

ömerbey sanayi sahası

ömerbey sanayi sahası

Dubai merkezli firma tarafından Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapılacak çimento fabrikasının inşaatı için son hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Deprem bölgesinde istihdam hareketi başladı!

Deprem bölgeleri olan Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te, toplam 2 bin 430 hektarlık alanda 11 yeni yerin sanayi sahası ilan edildi. İşte detaylar!

Ömerbey Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömerbey Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Kayran tarafından kuruldu.

Bursa Dutluca'da eski futbol sahası arsası kiraya verildi!

Dutluca altında eski futbol sahasının da bulunduğu arsa Ticaret ve Sanayi Odası’na 10 yıllığına kiraya verilecek.

Güllük Liman Sahası özelleştiriliyor!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Güllük Liman Sahası'nın Güllük Yat Limanı olarak özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 11 milyon 300 bin lira ile İş-Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Selçuklu Dikilitaş'ta 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. Küçük sanatlar sanayi sahası imarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Hoşdere Fabrika Giriş Sahası imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Sanayi Mahallesi, Hoşdere Toplu Konut Alanı Komşuluğundaki Fabrika Giriş Sahasına İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Acarmek Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarmek Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ağustos'ta Ömerbey Mahallesi, Göçmen Sokak'ta kuruldu.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Yozgat Küçük Sanayi Sitesi, altyapı işi ihale edecek!

Yozgat 100. Yıl (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 2. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'ne ait istinat duvarı, açık çalışma sahası ve elektrik şebekesi inşaatlarından oluşan altyapı yapım işini ihaleye çıkardı.

Artvin'de Cerattepe maden sahası için halk toplantısı düzenlenecek!

Özaltın inşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından Artvin İli, Merkez İlçesi Cerattepe Mevkii'nde yapılması planan maden sahası açık işletme projesi için 10 Temmuz'da halkın katılım toplantısı gerçekleşecek...

Park Elektrik Silopi asfaltit sahasını Silopi Elektrik'e devretti!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şırnak ili Silopi ilçesi dahilinde bulunan İR-2429 no.lu asfaltit sahasının devrini Silopi Elektrik Üretim A.Ş.'ye yaptığını açıkladı...

Park Elektrik Silopi asfaltit sahasında üretime ara verdi!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş asfaltit ürününün alıcısı olan şirkette elektrik üretiminin durması nedeniyle Silopi asfaltit sahasında da geçici bir süreyle üretime ara verdi...

ömerbey sanayi sahası Haberi

ömerbey sanayi sahası

Abdulla A. Al Ghurair Group of Companies firması Proje Koordinatörü Amir Tabak ve beraberindeki 12 kişilik heyet, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır'ı ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tabak, fabrikanın kurulacağı Ömerbey Sanayi Sahasında, çimento fabrikasının detay yerleşim planı çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Belediye Başkanı Çakır da, yaklaşık 300 kişilik istihdam sağlayıp yılda ortalama 2 milyon ton çimento üretecek fabrikanın, bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacağını belirterek, yaklaşık 3 ay içinde çimento fabrikası inşaatına başlanacağını kaydetti.

Çakır, çimento fabrikasının yöre insanına önemli iş kapısı olacağını sözlerine...