20 / 04 / 2024

Ömür 34 Oto Emlakçılık iletişim

Ömür 34 Oto Emlakçılık iletişim

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Tarım ürünleri üretici fiyatları yüzde 71,96 artış gösterdi

Tarım ürünleri üretici rakamları, bu senenin eylül ayında yıllık yüzde 71,96, aylık bazda da yüzde 4,34 artarak yükseldi. İşte ayrıntılar...

BİM’de şajlı süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düştü!

9 Haziran’dan itibaren aktüel ürünler kataloğunu paylaşan BİM, birçok üründe indirime gitti. Bu hafta, süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran Cuma...

ŞOK markete oto bakım ürünleri geliyor! AdBlue 89,95 TL, Lastik Tamir Kiti 34,95 TL'ye düştü! Yetişen alır!

29 Nisan 2023 tarihine ait ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu yayımlandı. Katalogda yer alan uygun fiyatlı oto bakım ürünleri dikkat çekti. İşte detaylar....

11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, deprem bölgesindeki hasar tespitiyle ilgili konuştu. 11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüdayi Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Akçaburgaz Caddesi'nde kuruldu.

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Kaçak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukela Caddesi'nde açıldı.

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Ayday tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Tuzla Şifa Mahallesi, Cihangir Sokak'ta kuruldu.

Karaman- Akçaşehir kömür ocağı projesinde son durum ne?

Danıştay 14. Dairesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan Karaman-Akçaşehir kömür ocağı projesi için verilen 'ÇED olumlu' kararını iptal eden Konya 1. İdare Mahkemesi'nin kararını onadı.

Sezde İnşaat Metal Orman Ürünleri Oto Yedek Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezde İnşaat Metal Orman Ürünleri Oto Yedek Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kabak tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye, Armağanevleri Mahallesi'nde kuruldu.

Kaymakcı Yatırım İnşaat ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaymakcı Yatırım İnşaat ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selahattin Kaymakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı'nda kuruldu.

Ömür 34 Oto Emlakçılık iletişim Haberi

Ömür 34 Oto Emlakçılık iletişim

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi adres: Bahçelievler Mah.Menekşe 1. Sok.No.10 B...