28 / 03 / 2024

Omurga Portföy Yatırım

Omurga Portföy Yatırım

CNR Emlak Fuarı’nda, gayrimenkul sektöründeki güvenli yatırım araçları masaya yatırıldı. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, “Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yatırım yapmalı” dedi.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 42 büyüdü!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan yaptığı açıklamada; “Gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğü 245 milyar TL oldu ve bu yıl başından bu yana yaklaşık yüzde 42’lik bir büyüme gerçekleşti dedi.

Yatırımcılar gayrimenkul yatırım fonuna yöneldi!

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, konut sektörü yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.  Erktin, konut sektöründe yaşanan durgunluğun gayrimenkul yatırım fonlarına yaradığını söyledi. 

Tepe Emlak Yatırım, Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi!

Ankara ve İstanbul’da öncü alışveriş merkelerinin yönetim ve kiralamasını yürüten Tepe Emlak Yatırım, Ankara Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi.

Aile gayrimenkul yatırım fonu kurulacak!

Omurga Yapı "Omurga Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu” için dörtte bir talep topladı. Omurga Gayrimenkul Portföy, fon portföyünü oluşturduğunda borsa® halka arz edecek. Şirket ikinci fonunu ise bu sene ihraç etmeye hazırlanıyor...

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

Torunlar GYO, Halk Yatırım Araştırma model portföyünde!

Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Hayır Turhan, Torunlar GYO'nun model portföyünde olduğunu söyledi..

Ünlü Portföy'den Nidapark Küçükyalı'ya 45 milyonluk yatırım!

Ünlü Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Nidapark Küçükyalı projesine 45 milyon TL’lik yatırım yaptı.

Omurga Portföy Yatırım Haberi

Omurga Portföy Yatırım

CNR Emlak Fuarı kapsamında düzenlenen ‘Gayrimenkulden Menkule Türkiye’de Gayrimenkulde Yeni Finansal Çözümler ve Risk Yönetimi’ başlıklı panelde konuşan Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, gayrimenkul yatırım fonlarının (GYF) büyük ticari projelerden küçük pay almak isteyen yatırımcılar için alternatif bir yatırım aracı olduğunu söyledi.


Moderatörlüğünü GYODER Başkan Yardımcısı Haluk Sur’un yaptığı panelde gayrimenkul piyasasındaki yeni düzenlemeler ile uluslararası ve yerli yatırımcıya sunulan fırsatlara değinildi. Nüfus artışı ve kentsel dönüşümün etkisiyle konut talebinin ivmeye geçmesini öngördüklerini dile getiren Haluk Sur, “Önümüzdeki 15 yıllık süreçte ülke nüfusunun yüzde 10’unun kentlere doğru göç etmesini bekliyoruz. 15 yılda 15 milyon adet konut gerekiyor. Bu da 3.5 trilyon dolarlık iş hacmi anlamına geliyor. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz” dedi. Sur, GYF’lerin hisse değerinin Borsa İstanbul endeksinden olumsuz...