27 / 04 / 2024

Önal Süer vefat

Önal Süer vefat

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Ölen birinin çocukları ve karısı varsa kendi kardeşine miras düşer mi?

Çocukları ve karısı olan bir kişi vefat ettiğinde mirasları, belirli kişiler arasında paylaştırılır. Bu noktada, ölen kişinin kardeşlerine kalıp kalmama durumu merak ediliyor. Peki ölen kişinin mirası çocukları ve karısı olsa da kardeşlerine düşer mi? İşte bu miras konusunun ayrıntıları...

Son tarih 30 Aralık! 1 milyon liraya kadar dev destek

KOSGEB'in bölgesel ve sektörel bazda kurguladığı yeni destek modelinin ilk ayağı, mobilya sektörüne yönelik olarak Kayseri'de başladı. İleri girişimcilik çağrısı çerçevesinde girişimcilere, 1 milyon liraya kadar destek sağlanacak. İşte tüm detaylar...

Consarm İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consarm İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ahmet Yavuz ve Ozan Süer ortaklığında kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edildi!

Nurol GYO'nun tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metni onaylandı.

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edilecek!

Nurol GYO'nun yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Nurol GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirketin sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için 8 Mart 2021 tarihinde SPK'ya başvuruldu. 

Her çocuğa miras kalır mı? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, vefat eden babanın mirasıyla ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Raziye Ünal tarafından kuruldu.

Nurol GYO'nun esas sözleşmesinin 7. maddesi değişti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişikliği Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde  ilan edildi.

Özak GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 15. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı...

Önal Süer vefat Haberi

Önal Süer vefat

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer dün Ankara'da yaşamını yitirdi. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunlarının taziye ilanı:
"Sınıf arkadaşımız, İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer 15 Nisan 2021 tarihinde Ankara'da vefat etmiştir. 

Değerli sınıf arkadaşımıza Allah'tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sınıf arkadaşlarımıza başsağlığı dileriz." 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak Önal Süer'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı...