26 / 04 / 2024

Onder Onat

Onder Onat

BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Onder Onat, Lutz Jens Becker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık 2013 tarihinde Şişli, Trump Towers'ta kuruldu

1957 yılında köylünün bir an önce toprak sahibi yapılması istenmiş! 

1957 yılında Bütçe Komisyonunda Arif Onat (CHP) bu memlekete toprakların 50 milyon kişiyi bile geçindirebileceğini ve topraksız köylünün kalmaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Göksu Kaya, Mustafa Erbakan Onat ve Sedat Ay ortaklığında kuruldu.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Yüksek Mimar Murat Onat vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Onat, hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Taşkın tarafından kuruldu.

Ressam Tülin Onat'tan Mimar Zeynep Didem Bardakçı 'ya kopya davası!

Ressam Tülin Onat, 3 eserini izinsiz bir şekilde kopyalayıp sattığı iddiasıyla, Zeynep Didem Bardakçı ve Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi aleyhine 115 bin liralık dava açtı.

Nk Proje Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Nk Proje Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 40 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Kılıç ve Eşref Onat ortaklığında kuruldu. 

Buca ile Otogar arası 10 dakikaya düşecek!

“Buca Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu Projesi” kapsamında Buca ile Otogar arasındaki ulaşım süresi, yarım saatten 10 dakikaya düşecek. Proje 211 milyon lirayla hayata geçiyor.

Şişli'deki 79 yıllık Gül Apartman yıkılıyor!

Anıtkabir'in mimarı olan Prof. Dr. Emin Onat'ın çizimini yaptığı, Şişli Teşvikiye Şakayık Sokak'taki 79 yıllık Gül Apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak.

İzmir'deki 2 dev proje 155 milyon TL'ye ihale edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Buca-Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu projelerinin ihalesi gerçekleşti. 37 firmanın katıldığı ihalelerin toplam bedeli 155 milyon TL oldu.

Onder Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onder Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Metin Zeybel tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi 'nde kuruldu.

TOKİ Fethiye'de 350 konut yapacak!

TOKİ süreci Fethiye'de başlıyor. Fethiye Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı bitiminde Ak partili meclis üyesi Onat Akduğ; TOKİ'nin Fethiye'de 350 konut yapacağını duyurdu.

Dalaman Club Onat Garden'da ömür boyu tapulu devremülk!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde hayata geçen Club Onat Garden Tatil Köyü'nde ömür boyu tapulu devremülk sahibi olunabiliyor. Projede 80 metrekarelik toplam 132 daire yer bulunuyor.

Onder Onat Haberi

Onder Onat

BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Onder Onat, Lutz Jens Becker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışındaki her türlü emlak ve gayrimenkullerin satış ve pazarlamasına yönelik aracılık komisyonculuk ve danışmanlık hizmeti yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi adres: Şişli, Trump Towers Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi, No:12 Kule 2...