17 / 04 / 2024

Önder Orkunoğlu

Önder Orkunoğlu

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi, Önder Orkunoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart İstanbul, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi, Eryılmaz Sitesi' nde kuruldu.

Cağaloğlu'nda taşınmalar hızlandı! Vatandaşlar sebepleri sıraladı!

91,5 bin takipçili Önder Kaya İstanbul Gezgini isimli kullanıcının, sosyal medya hesabından İstanbul Cağaloğlu'nda hızlanan taşınmalar ile ilgili yaptığı paylaşımına farklı yorumlar geldi. Peki bölgede taşınmalar niye hızlandı? Vatandaşlar ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Orkunoğlu tarafından kuruldu.

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Önder Halisdemir, sektör deneyimlerini paylaştı!

Gentleman Dergisi Ekim ayında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski CEO'su Dr. Önder Halisdemir ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Önder Coşkun: İzmir'e fuarland lazım!

İzmir'e "Fuarland" gibi bir merkez kurulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek isteyen Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, yetkililer destek sözü verirse yatırım yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Ali Ağaoğlu: Önder Halisdemir ile insani ilişkimiz sürecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından: "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamam. Önder Bey`in işini kurma planı var. İnsani ilişkimiz sürecek" dedi.

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Önder Halisdemir, İkinci Vatan Türkiye Programı'nı anlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir İkinci Vatan Programı ile ilgili makale yazdı. İkinci Vatan Türkiye Programı nedir. İşte programın detayları..

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi, Önder Orkunoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart İstanbul, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi, Eryılmaz Sitesi' nde kuruldu.

Önder Halisdemir: En az müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadar dijitaliz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, “İki boyutlu maketlerle müşterilerimizin satın almayı ve içerisinde yaşamayı hayal ettiği ortamları, bugün ayak uydurduğumuz sanal gerçeklikle beraber simülasyonlar ile onlara deneyimletiyoruz” dedi.

Önder Orkunoğlu Haberi

Önder Orkunoğlu

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi, Önder Orkunoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi, Eryılmaz Sitesi'nde kuruldu. 


Change Turizm İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...