20 / 04 / 2024

Önder Tanır kestel

Önder Tanır kestel

Bursa'nın Kestel ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Önder Tanır kazandı.

ÇKS belgesi nasıl çıkarılır?

ÇKS belgesi, Türkiye'deki tarım faaliyetlerinin kaydedilmesini sağlayarak çiftçilere devlet yardımlarından ve banka kredilerinden faydalanma imkanı tanır. Aynı zamanda bu belge çiftçinin emeklilik hakları üzerinde de etkili olabilir. ÇKS belgesi hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Ford Transit Kamyonet uygun fiyatla bayilerde! Satışta ve satış sonrası kampanyaları kaçırmayın

Ford Transit Kamyonet, Yüksek tavanı ve geniş yük alanı sayesinde, taşınması zor olan büyük eşyaların bile kolaylıkla taşınmasına olanak tanır. Ayrıca, arka kapılardan açılan geniş açıklık, yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırır. İşte 2023 Nisan ayı fiyat listesi

Philips HD7301/00 Daily Collection Çay Makinesi ne kadar? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips Çay Makinesi'nin 1,9 litre kapasiteli büyük su ısıtıcı haznesiyle tüm ailenize keyifle çay yapabilirsiniz. Çayınızı daima sıcak tutarak dilediğiniz zaman içmenize imkan tanır. Peki, Philips HD7301 Çay Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Yeni sezon, yeni modeller! ZARA 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hepimiz Zara’yı tekstil ürünlerinden tanırız. Moda’ya yön veren tasarımları ile Zara her sezon en çok satılan giyim markası olmuştur. Ayakkabı kategorisinde de çığır açan Zara, sezonun hit parçalarının arasında yerini almış durumda. İşte Zara 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tanır Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanır Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Uğur Tanır tarafından kuruldu.

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Göksu Tanır Polat tarafından kuruldu. 

Önder Tanır, Kestel Belediye Başkanı oldu!

Bursa'nın Kestel ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Önder Tanır kazandı.

Kahramanmaraş Millet Bahçesi 2019'da açılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaat çalışmaları devam eden Tanır Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle  Gökhan  Tanır tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

HBS Mimarlık E Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HBS Mimarlık E Ticaret Anonim Şirketi 80 bin TL sermaye ile 23 Ekim 2017'de Neslihan Tanır tarafından kuruldu. 

Porland'dan yeni Tiles Koleksiyonu!

Porland’ın 2017 tasarımları arasında yer alan Tiles Koleksiyon'da Osmanlı - Türk kültürünü yansıtan ürünler yer alıyor. Koleksiyon üç farklı desende hazırlandı.

Sivaslı Mehmet Önder hayır için camilere minber yapıyor!

Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Önder, elinde kalan ahşap malzemeleri değerlendirmek için başladığı minber yapımını 42 yıldır sürdürüyor.

Önder Tanır kestel Haberi

Önder Tanır kestel

Bursa'nın Kestel ilçesinde belediye başkanlığına AK Parti adayı Önder Tanır seçildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kesin olmayan sonuçlara göre, Önder Tanır 19 bin 567, CHP adayı Yıldıray Atlı 14 bin 283, Saadet Partisi adayı Mehmet Akbaba bin 942 oy aldı.

Önder Tanır kimdir?
1974 yılında Kestel'de dünyaya gelen Tanır, ilk ve ortaokulu Kestel'de, liseyi Bursa Yıldırım Beyazıt Lisesi'nde tamamladı.

Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun olan Tanır, 1999 yılında mimarlık şirketi kurdu.

Tanır, 2009 yerel seçimlerinde meclis üyesi seçildi. Önder Tanır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Komisyonu ve İmar Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

İngilizce bilen Tanır, evli ve 4 çocuğu...