25 / 04 / 2024

online ev nasıl alınır

online ev nasıl alınır

Yıl sonu zamlarından etkilenmek istemeyen konut yatırımcıları gayrimenkul yatırımında acele ediyor. Görüntülü gayrimenkul gezdirme uygulaması ile alım konusunda ön karar alanlar işlemleri e-tapu üzerinden yapılıyor.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Ev tapu devir işlemleri nasıl yapılır?

Tapu devir işlemleri için belirlenen bazı kriterler bulunmaktadır. Kişi veya kişiler bu kriterleri yerine getirdikleri zaman tapu devri gerçekleşir. Peki Ev tapu devir işlemleri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Prefabrik ev yardımı ne kadar, nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının detayları belli oldu. Peki Prefabrik ev yardımı ne kadar, nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? İşte detaylar...

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

Ev alırken tapu ipotek sorgulama nasıl yapılır?

İpotek, bir borcun ödemesini garanti altına almak için taşınmazın teminat gösterilmesidir. Peki, ev alırken ipotek sorgulama nasıl yapılır? Tapuda ipotek nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

Prefabrik ev yardımı nedir? Nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyurulan prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının ne olduğu, nasıl başvuru yapılacağı, kimlerin başvurabileceği, yardımın ne kadar olacağı gibi sorular herkesin gündeminde. İşte, prefabrik ev yardımı hakkında her şey…

Ev sahibi kiracıyı nasıl çıkarabilir?

Kiracılar, ev sahiplerinin hangi durumlarda onları evden çıkaracaklarını bilmek istiyor. İşte Ev sahibi kiracıyı nasıl çıkarabilir? sorusunun yanıtları!

Miras kalan ev nasıl satılır? Miras kalan ev satılır mı?

Miras kalan ev satılır mı, nasıl satılır? soruları kendilerine miras kalan kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

online ev nasıl alınır Haberi

online ev nasıl alınır

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün yerli ve öncü markaları arasında yer alan Kristal Türkiye’nin ilanlarında beğendikleri gayrimenkulü görüntülü gezmek isteyenlere, gayrimenkul danışmanları  “Görüntülü gayrimenkul gezdirme uygulaması” ile hizmetler sunuyor. Görüntülü gayrimenkul gezdirme uygulaması ile alım satım hakkında ön karar alanlar işlemlerini e-tapu ile yapabiliyor. Gayrimenkul yatırımını hızlandıranların büyük yüzdesini yıl sonu zamlarından etkilenmek istemeyen konut yatırımcılarından meydana geliyor.

“GÖRÜNTÜLÜ EV GEZDİRME HİZMETİMİZE TALEP YÜZDE 200 ARTTI”

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Kristal Türkiye olarak üstün ve sürdürülebilir bir anlayış ile hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın kesintisiz hizmet almaları için kesintisiz olarak işimizin başındayız. Salgın döneminde yüz yüze ev ya da arazi gösterimlerimizin oranı yüzde 80 azaldı fakat hızlıca devreye aldığımız görüntülü ev ya da arazi gezdirme hizmetimize talep yüzde 200 arttı....