23 / 04 / 2024

Open Sky Ankara satılık

Open Sky Ankara satılık

Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Yazıcı İnşaat imzasını taşıyan Open Sky Ankara projesinde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor...

Regnum Sky Tower’da 30 ay sıfır faiz!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binalarından olan Regnum Sky Tower’e taşıyanlar, fayda maliyet hesabı yaptıklarında yılı yüksek kazançla tamamladılar.

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower'da KDV'siz yıl sonu fırsatı!

Başkent Ankara’nın yeni sembolü Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, 2017’yi “KDV’siz”karşılıyor.

Regnum Sky Tower İş Merkezi ile verimli çalışma devri başladı!

Ankara’da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında “verimli çalışma” devrini de başlatmış oldu.

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım!

Ankara’nın neredeyse her bölgesinden görülebilen özel mimarisi ile kentin en çok dikkati çeken yapılarından olan Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım olacak.

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

Regnum Sky Tower, Ankara’daki iş merkezi çıtasını yükseğe taşıdı!

Bürokrasiden sonra, Türk ekonomisinin de yeni merkezi olan Ankara’da son 4-5 yıldan beri hızla yükselen iş merkezleri, “Regnum” kalitesi ile de tanıştı.

Open Sky Ankara satılık!

Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Yazıcı İnşaat imzasını taşıyan Open Sky Ankara projesinde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor...

TOBB ETÜ öğrencilerinden Regnum Sky Tower'a ziyaret!

TOBB ETÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Ankara’da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü Regnum Sky Tower projesinin şantiyesini gezdi. Öğrenciler, proje hakkında detaylı bilgi aldılar.

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Open Sky Ankara satılık Haberi

Open Sky Ankara satılık


25 bin metrekare alanda yükselen Open Sky projesi Yazıcı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Open Sky projesi Ankara Etimesgut'a bağlı Bağlıca Mahallesi'nde inşa ediliyor.


Open Sky Evleri Ankara projesi 373 adet konuttan meydana geliyor. Open Sky Ankara projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.



Open Sky Ankara satılık!


Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Open Sky Ankara projesinde konut teslimlerinin bu yıl ekim ayında yapılması planlanıyor.


Banka kredili ödemelerin de yapıldığı Open Sky Ankara projesinde yüzde 40 peşinattan sonra 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Open Sky Ankara'da daire alanları 43 metrekare ile 194 metrekare arasında değişiyor.



Adres : Bağlıca Mah. Belpınar Cad. Etimesgut/Ankara



Tel : 0312 417 26 09

Web :...