16 / 04 / 2024

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı kimin

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı kimin

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Murat Aydın tarafından kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Gediz Dekorasyon İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gediz Dekorasyon İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kalkan tarafından kuruldu.

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Gendisano İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Elektrik Taahhüt Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gendisano İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Elektrik Taahhüt Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılan tarafından kuruldu.

Acb Otomotiv İnşaat Dekorasyon Elektrik Elektronik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acb Otomotiv İnşaat Dekorasyon Elektrik Elektronik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Özak ve Hilmi Can Özkan ortaklığında kuruldu.

FKN Dekorasyon İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FKN Dekorasyon İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Keleş ve Hüseyin Can Arıcı tarafından kuruldu. 

Balipek İnşaat Dekorasyon Elektrik Mekanik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balipek İnşaat Dekorasyon Elektrik Mekanik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan İpek ve Tuncay Bali tarafından kuruldu.

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon  Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mennan Güven tarafından kuruldu. 

Kayı Dekorasyon İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Metal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Dekorasyon İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Metal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Araç tarafından kuruldu. 

Özkare Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkare Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Eren tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı kimin Haberi

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı kimin

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Murat Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de kuruldu. 

Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.b-Dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. c-Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegredevre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Optimum Dekorasyon Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; ÇAĞLAYAN MH.F.ÇAKMAK CD.N.43 A/1...