16 / 04 / 2024

ordu altınordu satılık arsa ihalesi

ordu altınordu satılık arsa ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Ordu'da 15.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da 24.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan 3 adet arsayı 24 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da 13.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ordu Altınordu'da yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Akaryakıt istasyonunun satış bedeli 13 milyon 637 bin 781 TL olarak belirlendi.

Ordu'da 13.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Orbel İnşç Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 637 bin 781 TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da 14.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ordu Altınordu'da yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı.

Ordu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Fatsa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler başvuru dönemi başladı!

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler'deki 95 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satılıyor...

Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje Gaizosmanpaşa'da altı blok olarak yükseliyor..

ordu altınordu satılık arsa ihalesi Haberi

ordu altınordu satılık arsa ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi 4985 ada 3 parselde bulunan 2 bin 964,99 metrekare kullanım alanlı arsa nitelikli (İmar durumunda Akaryakıt İstasyonu) taşınmazı ihale ile satıyor. Toplan muhammen bedeli 10 milyon 860 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Ordu Büyükşehir Belediyesinden:

1 - İhalenin Konusu:

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait, İlimiz Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi 4985 ada 3 parselde bulunan 2.964,99 m² kullanım alanlı arsa nitelikli (İmar durumunda Akaryakıt İstasyonu) taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

2 - İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ve hangi usulle yapılacağı:

2.1. İdarenin Adı                            ...