25 / 04 / 2024

Ordu altyapı

Ordu altyapı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarında koordinasyonu sağlamak ve il genelinde sağlam bir alt yapı oluşturmak amacıyla “Alt Yapı Koordinasyon Sistemi”ni uygulamaya koydu.

Ordu'ya 70 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, TV 52’de canlı yayınlanan “Başkanın Günlüğü” programına konuk olarak Fatma Meltem Naz Yılmaz’ın sorularını cevapladı. İşte Başkan Enver Yılmaz'ın açıklamaları...

Ordu Aybastı'nın altyapısı yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aybastı ilçe merkezi Cami Düzü mevkii olarak bilinen bölgede içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor, bölge, OSKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde suya ve alt yapıya kavuşmuş oldu.

Ordu'da altyapı sorunu eksik hatların tamamlanmasıyla çözülecek!

İçme suyunda başarılı proje ve yatırımlara imza atan OSKİ, kanalizasyon hatlarına da müdahale ederek, Ordu’nun alt yapı sorunlarına çözüm üretmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda eksik hatlar da tamamlanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi yarın!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu 75 konut ihalesi yarın!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut müjdesi!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ordu Çevre Yolu'nda hazırlıklar tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ilk etabının açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak Ordu Çevre Yolu'nda incelemeler yaptı.

Ordu Hükümet Konağı ihalesi 27 Eylül'de!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ordu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe Hükümet Konağı ihalesi 2 Ağustos'ta!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu 86 konut ihalesi yarın!

Ordu İli Aybastı İlçesi 86 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ordu altyapı Haberi

Ordu altyapı


Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarında koordinasyonu sağlamak ve il genelinde sağlam bir alt yapı oluşturmak amacıyla “Alt Yapı Koordinasyon Sistemi”ni uygulamaya koydu.


Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’ndan Doğrudan Faaliyet Desteği  (DFD) almaya hak kazanan proje kapsamında geliştirilen “Alt yapı Koordinasyon Sistemi” hakkında, il genelinde alt yapı yatırımları bulunan kurum ve kuruluşlara yönelik bilgilendirme ve eğitim toplantısı düzenlendi.


BİRİNİN YAPTIĞI İŞİ DİĞERİ BOZAMAYACAK


Toplantıda konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Ordu’nun alt yapısını ortak akılla planlamaya çalıştıklarını belirterek; “Alt yapı Koordinasyon Sistemi sayesinde bir kurumun yaptığı işi bir başka kurum bozmayacak, işler belirlenen takvime uygun olarak birbirini tamamlayan nitelikte olacak” dedi.


ALT YAPIDA DEVRİM GİBİ BİR UYGULAMA


Ordu Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından, AYKOME Şube Müdürlüğünün talep ve...