26 / 04 / 2024

Ordu'da altyapı sorunu eksik hatların tamamlanmasıyla çözülecek!

Ordu'da altyapı sorunu eksik hatların tamamlanmasıyla çözülecek!

İçme suyunda başarılı proje ve yatırımlara imza atan OSKİ, kanalizasyon hatlarına da müdahale ederek, Ordu’nun alt yapı sorunlarına çözüm üretmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda eksik hatlar da tamamlanacak.




OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ordu’nun Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesinde yapımı devam eden kanalizasyon hattı inşaatını inceleyerek, çalışmaları yerinde denetledi. OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olğun ve OSKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hüseyin Geldi ile birlikte incelemelerde bulunan Genel Müdür Fatih Yürük, çalışmaların son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldılar.

 

KANALİZASYON SORUNLARIDA ÇÖZÜMLENİYOR…

 

İncelemelerin ardından yatırımla ilgili açıklamalarda bulunan OSKİ Genel Müdürü Fatih YÜRÜK, Ordu’da içme suyuyla birlikte çözüm bekleyen kanalizasyon sorunlarına da el atacaklarını belirtti.

Genel Müdür YÜRÜK açıklamasında Fatsa’nın Dolunay Mahallesinde mevcut kanalizasyon hattının karayollarının altında kaldığı için tıkandığını ve sağlıklı çalışmadığını, bu nedenle yeni bir kanalizasyon hattı ve foseptik çukur inşa edilerek, bölgede yaşanan alt yapı sıkıntılarına son vereceklerini belirtti.

 

EKSİK HATLAR TAMAMLANACAK…

 

Yeni yapılan projeyle birlikte, yaz aylarında halkın yoğun olarak kullandığı Dolunay Plajında koku ve hijyen sorununun da ortadan kalkmış olacağını vurgulayan Genel Müdür Yürük, “OSKİ ekiplerinin çalışmalarıyla atıl durumda bulunan kanalizasyon hatlarının güzergâhları değişecek. Dolunay sahilinde ki eksik kanalizasyon hatları da tamamlanmış olacaktır. OSKİ tarafından planlanan bu çalışmaların ardından, Dolunay sahil ve plaj kesimi daha sağlıklı bir çevreye kavuşmuş olacaktır” dedi.

Yatırımlarına hız kesmeden devam ettiren OSKİ, içme suyuyla birlikte Ordu’nun alt yapı sorunlarına da çözüm bulmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön