24 / 04 / 2024

Ordu Aybastı'nın altyapısı yenileniyor!

Ordu Aybastı'nın altyapısı yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aybastı ilçe merkezi Cami Düzü mevkii olarak bilinen bölgede içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor, bölge, OSKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde suya ve alt yapıya kavuşmuş oldu.




Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, faaliyetlerine Aybastı ilçesinde içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarıyla devam ediyor.


OSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aybastı ilçe merkezi Cami Düzü mevkii olarak bilinen bölgede içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar içme suyu ve kanalizasyon alt yapısı inşa edilmemiş olan bölge, OSKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde suya ve alt yapıya kavuşmuş oldu.


BÖLGE, SAĞLIKLI BİR ALT YAPIYA KAVUŞUYOR


Aybastı Belediyesi’nce Yunus Emre Caddesi, Sağlık Caddesi ve Hasan Çavuş Sokak’ta üst yapı ve parke taşı çalışması yapılacağı için OSKİ ekipleri bu bölgede içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını hızlandırdı. OSKİ Yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından projelendirilen ve Fatsa Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aybastı İlçe Şefliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda bugüne kadar 600 m içme suyu boru hattı yapıldı. Çalışmaları hızla sürdüren ekipler, 800 m kanalizasyon hattı daha döşeyerek bu bölgeye sağlıklı alt yapı hizmetini kazandırmış olacaklardır.


19 İLÇENİN TAMAMINDA YATIRIMLAR SÜRÜYOR


Yaptığı açıklamada Aybastı ilçesinde Sarıyar, Sefalık ve Kayabaşı Mahalleleri’ne toplam 16.760 m isale ve şebeke hattı yapıldığını belirten OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük; “2 adet 100 m3 lük içme suyu deposu ile birlikte sağlıklı ve temiz içme suyu ihtiyacını karşılayacak, günümüz teknolojisine uygun, dünya standartlarında ve modern bir içme suyu arıtma tesisini Aybastı ilçe merkezine kazandırmıştık. Yapılan tüm bu yatırım faaliyetleriyle birlikte şube müdürlüklerimiz ve şefliklerimizin ilçe belediyeleriyle koordineli çalışmaları sonucunda içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarımız, bütün ilçelerimizde lokal olarak devam ediyor” dedi.


Ordu Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön