16 / 04 / 2024

ordu altyapı projeleri

ordu altyapı projeleri

Ordu'nun Altınordu ilçesinin alt yapısının yeniden inşa edileceği dev proje için paydaş kurumların yöneticileri, OSKİ Genel Müdürlüğünde bir araya geldiler.

Ordu altyapı projeleri ortak akılla planlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarında koordinasyonu sağlamak ve il genelinde sağlam bir alt yapı oluşturmak amacıyla “Alt Yapı Koordinasyon Sistemi”ni uygulamaya koydu.

Ordu Aybastı'nın altyapısı yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aybastı ilçe merkezi Cami Düzü mevkii olarak bilinen bölgede içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor, bölge, OSKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde suya ve alt yapıya kavuşmuş oldu.

Ordu Ünye'nin altyapısı yenilendi!

Ünye Saray Caddesinde yenilenen isale hattından artık sular akmaya başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Saray Caddesinde eskiyen su hatlarına neşter atarak isale ve şebeke hatlarını yeniledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu 75 konut ihalesi yarın!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut müjdesi!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

ordu altyapı projeleri Haberi

ordu altyapı projeleri


Altınordu ilçesinin alt yapısının yeniden inşa edileceği dev proje için paydaş kurumların yöneticileri, OSKİ Genel Müdürlüğünde bir araya geldiler.

 
KİLOMETRELERCE İÇME SUYU HATTI YENİLECEK

Altınordu ilçe merkezine yapılacak projede içme suyuna 71 kilometre hat, 5.194 adet ev bağlantısı, 2 adet 500 m3 lük ve 1 adet 2.500 m3 lük içme suyu deposu, 2 adet yeni pompa istasyonu, 1 hidrofor binası ve 5,4 kilometre terfi hattı, 8 adet basınç düşürücü vana odası ve 10 adet debi ölçüm vana odası yapılacak.

KANALİZASYON HATLARINDA OTOMASYON SİSTEMİ KURULACAK

Kanalizasyon yatırımında 30 kilometre hat, 9.892 adet atık su ev bağlantı borusu, 1.279 adet parsel bacası montajı, 10 adet mevcut atık su pompa istasyonu rehabilitasyonu, yeni ve mevcut pompa istasyonları için otomasyon sistemlerinin kurulumu, yeni pompa istasyonu inşaatı, elektrik...