23 / 04 / 2024

ordu büyükşehir satılık daire

ordu büyükşehir satılık daire

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Ordu'da 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 26 Ekim'de!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ve Ünye ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Ordu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Ordu'da 3 adet arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Altınordu ve Perşembe ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm detaylar...

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ankara Büyükşehir'den satılık 24 arsa! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Ankara Büyükşehir'den satılık 11 daire!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar Mahallesi, 27465 ada 1 parseldeki 11 daireyi 23 milyon 615 bin TL'ye satıyor. 

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Gaziantep Büyükşehir'den 9.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 100 bin 357,50 TL'ye satıyor.

Gaziantep Büyükşehir'den 65.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkâmil İlçesi, Güvenevler Mahallesi'nde bulunan arsayı 65 milyon 490 bin 387 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 14 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

ordu büyükşehir satılık daire Haberi

ordu büyükşehir satılık daire

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile Altınordu eski kamyon garajında hayata geçirilen 311 konutluk projede, Ordu Büyükşehir'e ait olan 116 daire açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor.


SON BAŞVURU TARİHİ “24 ARALIK 2019”


Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 116 konutun satış ihalesine katılmak isteyenler şartname ve eklerini İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 100,00 TL bedelle temin edebilecek. 

İstekliler istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresindeki Ordu Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne 24 Aralık 2019 tarihinde saat 17.00’ye kadar teslim edecek. 

Belirtilen gün ve saatten sonra gerçekleştirilen başvurular ise kabul edilmeyecek. Talep edilen...