28 / 03 / 2024

Ordu Büyükşehir yatırımları

Ordu Büyükşehir yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017’de yaptığı ve 2018 yılında sürdürdüğü projeler için yeni bir toplantı gerçekleştirildi.

Altınordu sahiline otopark ve yürüyüş yolu!

Sahil kesiminde yaptığı yatırımlarla vatandaşların takdirini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu sahilinde hayata geçireceği yeni projenin ihalesini gerçekleştirdi.

Ordu'da cadde yayalaştırma çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’ni de yayalaştıracak.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Ordu Büyükşehir'den yeni yerleşke!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Efirli Mahallesi’nde kuracağı yerleşke için çalışmalara başlıyor. Başkan Enver Yılmaz, yeni yerleşkenin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir'den yeni tenis kortları!

Sporun her dalına destek ve yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis sporunda önemli bir aşama kaydeden Ordu’ya yeni tenis kortları kazandırıyor. Yeni tenis kortlarında inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ordu Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Karşıyaka Mahallesi’nde önemli bir güzergâhın altyapısını tamamlayıp ardından bu güzergahı asfaltlayarak karayoluna alternatif bir yol oluşturan Ordu Büyükşehir, şimdi de Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde benzer bir çalışma yürütüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Ordu Büyükşehir yatırımları Haberi

Ordu Büyükşehir yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017’de yaptığı ve 2018 yılında sürdürdüğü projelerinin değerlendirildiği toplantıların ikincisi Genel Sekreter Bülent Civelek başkanlığında, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerinin katılımıyla yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Genel Sekreter Civelek, tek amaçlarının Ordu halkına hizmet etmek olduğunu belirtti.

 HER GÜN YENİ BİR HİZMET SUNUYORUZ 

Toplantı sonunda konuşan Genel Sekreter Bülent Civelek, her gün yeni bir hizmet sunduklarını söyleyerek, “Büyükşehir Belediyemizin kurulduğu günden bu yana yaklaşık dört yıl oldu. Her geçen gün artan bir çalışma temposuyla halkımıza hizmet eden, ilimizin en büyük kamu kurumuyuz. İnsanların hayatına her gün yeni bir hizmet sunan bizler, ilk zamanlar yol ve su diyorduk, şimdi ise üstyapıda ve birçok farklı alanda projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Tek amacımız var, o da Ordulu...