29 / 03 / 2024

Ordu'da cadde yayalaştırma çalışmaları başlıyor!

Ordu'da cadde yayalaştırma çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’ni de yayalaştıracak.




Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’nin bir bölümünün yayalaştırılması için çalışmalarına 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü başlıyor. 

 

Başkan Enver Yılmaz, yayalaştırma projesiyle birlikte Altınordu ilçe merkezinde toplu taşıma araçlarının bazı güzergâhlarında değişikliklere gidileceğini dile getirerek, “Özellikle alışveriş bölgelerinin bulunduğu ve halkımızın yoğun olarak kullandığı Sırrıpaşa ve İsmetpaşa Caddelerimizi birbirine bağlayan Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddelerimizin bir bölümünü de araç trafiğine kapatarak yayalaştıracağız. Büyükşehir Belediyemiz bu çalışmamızın sonrasında, yayalar için 1.700 metrelik araç trafiğine kapalı bir güzergâh ortaya çıkaracak” dedi.


DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM BİRLİKTE YAŞANACAK

 

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada “Yılların sorununa neşter vuruyoruz. Artık vatandaşlarımız, kent merkezimizde Sırrıpaşa’dan başlayarak İsmetpaşa Caddemizin sonuna kadar kesintisiz bir yaya güzergâhına sahip olacak. Köprübaşı’nın yeniden düzenlenmesi ve dış cephe iyileştirme projemizin de tamamlanmasıyla birlikte herkes değişim ve dönüşümü birlikte yaşayacak” dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön