29 / 03 / 2024

Ordu Kumru hastane projesi

Ordu Kumru hastane projesi

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru ilçesine yapılacak 50 yataklı yeni Devlet Hastanesrnin ihalesinin 16 Şubat 2015'te gerçekleşeceğini söyledi

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu'da 15 milyon TL'ye yapılan botanik bahçesi ne oldu?

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Ordu Aybastı'ya 50 yataklı modern hastane geliyor!

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Ordu'da daha modern ve teknolojik binalarda sağlık hizmeti verilmesi hususunda yatırımlarımız hızla devam ediyor. Aybastı halkı için önemli bir hizmeti daha kısa zamanda tamamlayacağız" dedi.

Ordu Korgan'a yeni hastane geliyor!

Korgan'da, yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından, yeni hastane binası inşaat çalışmaları başladı.

Ordu Kumru'da altyapı çalışmaları başladı!

Çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden, halkın yıllardır kanayan yarası yol ve su sorunlarına bir bir neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet atağına devam ediyor.

Ordu Kumru'da yol çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde yol çalışmaları kesintisiz sürüyor. Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, göreve geldikleri günden itibaren yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Ordu Kumru Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, 13 milyon ihale bedeli olan hastanemiz 50 yataklı olarak inşa ediliyor. Hastanemizin hali hazırda yüzde 95'i tamamlandı" dedi.

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Ordu 450 yataklı devlet hastanesi ihalesi 2 Şubat'ta!

Ordu Devlet Hastanesi’ne daha önce 320 yataklı yapılması planlanan ek binası 450 yataklı olarak revize edildi. Yeni hastane binasının ihalesinin ise 2 Şubat 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Ordu Kumru içme suyu tesisine kavuşuyor!

Ordu’da içme suyu kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Kumru ilçesi içme suyu arıtma tesisi modernizasyon ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Ordu Samur Camii yenileniyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde tarihi Samur Camisi restore ediliyor. Taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor.

Ordu Kumru hastane projesi Haberi

Ordu Kumru hastane projesi


AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru ilçesine yapılacak 50 yataklı yeni Devlet Hastanesrnin ihalesinin 16 Şubat 2015'te gerçekleşeceğini söyledi 10 milyon liraya mal olması beklenen 50 yataklı -Kumru Devlet Hastanesi'nin akıllı bina teknolojisine sahip olacağını belirten İhsan Şener. "Kumru Devlet Hastanesi'nin kapasite yetersizliği nedeniyle uzun sütedir gündemimizdeydi. Geçtiğimiz yıl başlamayı planlıyorduk ancak bu yıla kaldı. Sağlık Bakanımız ile yaptığımız görüşmeler ile Kumru Devlet Hasıanesi'nin ihalesi 16 Şubatta gerçekleşecek. Mevcut hastanenin boş yerine 50 yataklı ve modem bir hastane yapılacak. Hastane inşaatının hazırlıkları tamamlandı. İhalesinin ardından yetkili firma hemen çalışmalara başlayacak" dedi



Gazete...