16 / 04 / 2024

ordu limanı hangi illere hizmet verecek

ordu limanı hangi illere hizmet verecek

OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, “Karadeniz-Akdeniz yolunun bitmesinden sonra Sivas, Kayseri, Tokat, Erzincan gibi illerin yol bitiminden sonra Ordu’da denizle buluşacak. Ordu limanı yol bitiminden sonra bölgedeki illerin ihtiyacı haline gelecek” dedi...

TOKİ Ordu 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu Aybastı 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Ordu projesi detayları...

6 soruda TOKİ Ordu Sosyal Konut Projesi 2022! Ordu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Ordu’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek? Ordu'nun hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Ordu başvuru tarihi nedir, kimler başvurabilir?

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Vergi yapılandırması hangi borçları kapsıyor?

6736 sayılı kanun kapsamında vatandaşların Ordu Büyükşehir Belediyesine olan borçlarının yapılandırılması için verilen süre 25 Kasım’a kadar uzatıldı. Peki vergi yapılandırması hangi borçları kapsıyor?

Ordu fındığı için demiryolu ağı ve liman talebi!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, kentte üretilen 1 milyar dolar değerindeki fındığın konteyner taşımacılığına elverişli bir liman ve demiryolu ağı olmadığı için başka iller üzerinden dış pazara satıldığını kaydetti.

Ordu Durugöl AVM'nin ihalesine hangi firmalar katıldı?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Durugöl Mahallesi’ne yapılacak olan AVM ihalesine 4 şirketin Ordu A.Ş. adı altında katıldığı öğrenildi.

Ordu'ya Karadeniz'in en büyük konteyner limanı geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Limanının büyütülerek 2.2 milyon TEU kapasiteye çıkaracaklarını açıkladı.

Ordu'ya 5 yıldızlı oteller geliyor!

Türkiye’nin nüfus itibarıyla en küçük ve en son kurulan büyükşehiri olan Ordu, şu sıralar önemli projelerle gündemde. Çikolata Park, Ünye Limanı, Çambaşı Kış Sporları Merkezi gibi vizyon projelerle konuşulan Ordu, bir turizm şehri olma yolunda ilerliyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ordu Büyükşehir projeleri inşaat fuarında görücüye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, fuarda 40 m2 lik standda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergileyecek.

Ordu Limanı yeniden düzenlenecek!

Büyükşehir Belediyesine devir olan Ordu Limanı yeniden düzenlenecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu bölgeyi uygulayacağı yeni bir projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları haline getirip halka açacak.

Ordu'da hangi yatırımlar yapılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Her gelişimde Ordu’yu daha değişmiş ve gelişmiş buluyorum” dedi.

Ünye Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nda masaya yatırıldı!

Ordu İli Aktif Sektörler Uluslararası Rekabetçilik Analizi ve 2023 Stratejik Gelişim Raporu doğrultusunda Ünye için öngörülen konteyner Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında masaya yatırıldı.

ordu limanı hangi illere hizmet verecek Haberi

ordu limanı hangi illere hizmet verecek


OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, “Karadeniz-Akdeniz yolunun bitmesinden sonra Sivas, Kayseri, Tokat, Erzincan gibi illerin yol bitiminden sonra Ordu’da denizle buluşacak. Ordu limanı yol bitiminden sonra bölgedeki illerin ihtiyacı haline gelecek” dedi. Ünal, Karadeniz Akdeniz yolunun 2015 yılında bitirilmesi hedefleyeceğini belirterek, “Karadeniz, Akdeniz yolunda çalışmalar devam ediyor 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Bu yolun bitmesi bölgedeki iller açısından hayati önem taşıyor, bizler için adeta ipek yolu hükmündedir. Sivas, Kayseri, Tokat, Erzincan gibi iller, yol bitiminden sonra Ordu ilimizde denizle buluşacaklar. Ordu limanı yol bitiminden sonra bölgedeki illerin ihtiyacı haline gelecek. Bilindiği üzere Ordu ve Giresun illeri Dünya fındığının yaklaşık yüzde 30 tedarikçisi durumun da,ihracatını Ordu limanından yapması gerekir. Sivas ilimiz maden ve doğaltaş ihracatını yapmak için limanı bekliyor.Kayseri sanayinin yoğun...