18 / 04 / 2024

ordu nikah salonu

ordu nikah salonu

Altınordu Bahçelievler Mahallesi sakinleri. Tenis Kortunun bulunduğu bölgede Nikah ve Konferans Salonunun yapılmasını doğru bulmuyorlar.

Etimesgut Belediyesi'nden 60 aylığına kiralık gayrimenkul!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, Göksu Mahallesi'ndeki nikah salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Eskişehir'de 15 çift 02.02.2020'de evlendi!

Eskişehir'de 022.02.2020 tarihinde toplam 15 çiftin nikahları kıyıldı. Tepebaşı Belediyesi Necdet Alpata Nikah Salonu'nda evlenen Rabia ve Güntekin Kara çifti, sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

Güngören'deki nikah salonu ve kültür merkezi için 41 milyon harcadı!

Güngören’de yer alan eski mezbahanın nikah salonuna dönüştürülmesi için 2 yılda yaklaşık 41 milyonTL harcandı. İnşaat için 22, tamamlama inşaatı için de 19 milyon TL'lik ihale düzenlendi.

Ereğli'de imar planı değişikliği kabul edildi!

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından inşa edilen 1000 kişilik düğün ve toplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu ile 3 bin kişinin eğitim alabileceği Çankaya Evi’nin yer aldığı Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Fethiye Konferans Salonu'nun temeli 2018'de atılacak!

Fethiye Belediyesi bölgenin büyük ihtiyacı olan nikah ve konferans salonu için çalışmalara başladı, projenin temeli 2018'de atılacak.

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı 8 Haziran'da açılacak!

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı, 8 Haziran Perşembe günü açılıyor. Parkın içinde ayrıca Muratpaşa Belediyesi Nikah İşleri Müdürlüğü, nikah salonu da yer alıyor.

Ordu'daki Ayışığı Düğün Salonu ve Mıdı Restoran ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın başkanlık ettiği toplantıda 28 gündem maddesi görüşüldü.

Ordu'da tenis kortu yerine nikah salonu yapılıyor!

Altınordu Bahçelievler Mahallesi sakinleri. Tenis Kortunun bulunduğu bölgede Nikah ve Konferans Salonunun yapılmasını doğru bulmuyorlar.

Edirne Kültür Merkezi ve Nikah Salonu 3 Aralık'ta açılacak!

Edirne Belediyesi, Kültür Merkezi ve Nikah Salonu olarak 3 Aralık 2016 tarihinde açılacak olan tarihi Elektrik Fabrikası’nın restorasyonunda sona yaklaştı.

Ereğli Kepez'de yeni imar planları bekleniyor!

Kdz.Ereğli Belediye Meclisi'nin, aylık toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan ilçenin çeşitli yerlerindeki imar konuları görüşüldü.

ordu nikah salonu Haberi

ordu nikah salonu

Altınordu Bahçelievler Mahallesi sakinleri. Tenis Kortunun bulunduğu bölgede Nikâh ve Konferans Salonunun yapılmasını doğru bulmuyorlar. 


Mahalle sakinleri, 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu kapsamında Sosyal Tesis Alanı olarak planlanan yerde, dokuz tane eğitim kurumunun bulunduğu hesaba katıldığında, zaten aşırı olan trafik ve insan yoğunluğunun bu planla daha da yoğunlaşacağını düşünüyorlar. 


Bu projeden vazgeçilmesi için Büyük Şehir Belediye Başkanlığına yazdıkları dilekçeyi imzaya açan Bahçelievler sakinleri, bu projenin çağdaş şehircilik açısından da son derece yanlış olduğunu belirtiyorlar. 


Ordu Olay...