18 / 04 / 2024

ordu stadyumu nerede

ordu stadyumu nerede

Ordu'da inşa edilen yeni stadın inşaat çalışmaları yüzde 80 oranında tamamlandı. Projenin inşaatında çalışmalar sorunsuz bir şekilde hızla devam ediyor...

Ordu'ya 20 bin kişilik stadyum geliyor!

"Stadyumlar sadece iki haftada bir futbol oynanan yer değildir" diyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 20 bin kişilik stadyumu Ordu’ya kazandıracaklarını açıkladı.

Ordu Durugöl Stadyumu'na izin çıkmadı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehirlerde yaptığı Uefa kriterlerine uyan stadyumlar projesinde Ordu Durugöl Spor Tesisleri’ne yapılması planlanan stadyum için izin çıkmadı.

Ordu Mesudiye TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Ordu Mesudiye'de yer alan 2+1 ve 3+1 daireler kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede 332,63 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Peki Ordu Mesudiye TOKİ kura çekilişi nerede?

Ordu Mesudiye TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede yüzde 15 peşin ödemelerde, kalan bedel için 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. Peki Ordu Mesudiye TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi nerede?

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları için kura çekimi yarın yapılacak. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar satışa sunulacak. Peki TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi nerede?

Orduspor Stadyumu için 100 milyonluk bütçe ayrıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Stadyumu için 100 milyonluk bütçe ayırdıklarını söyledi. Yılmaz ayrıca hafta içerisinde Spor Toto'dan Orduspor'a 700 bin liralık sponsorluk kaynağının aktarılacağının müjdesini verdi.

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede harita üzerinde gösteren yol tarifi var mı? İTÜ Stadyumu nerede nasıl gidilir? istanbul teknik üniversitesi (itü) stadyumu nerede? itü stadyumuna nasıl gidilir? itü stadyumu yol tarifi nasıl?

Mersin Arena Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Yapılan çalışmalarda sona gelindiğini ve çimlerinde düzenlendiğini ifade eden yetkililer, Mersin Arena Stadyumu 'nun Ordu maçından sonra oynanacak olan Manisaspor maçına yetişme ihtimali olduğunu açıkladı.

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama nerede?

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama nerede? Haliç Panorama Evleri Sarıgöl Mah. Ordu Cad No:124/C Gaziosmanpaşa - İstanbul adresinde yer alıyor. Haliç Panorama projesi Kahraman Yapı Yatırımları tarafından yükseliyor...

Haliç Panorama nerede ? Adres ve ulaşım bilgileri !

Haliç Panorama nerede , adres ve ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Haliç Panorama Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde yer alıyor....

GPlus nerede, nasıl gidilir

Mar Yapı tarafından inşa edilen ve yaklaşık bir ay sonra satış ofisi hazırlanacak olan GPlus nerede, nasıl gidilir Projede metrekare birim fiyatının 2 bin 700 TL olduğu açıklandı...

Kentplus Newport nerede Nasıl gidilir

Fiyatların 74 bin TLden başladığı Kentplus Newport, 10 katlı 4 blok ve 436 daireden meydana geliyor. Kentplus Newport nerede Nasıl gidilir Proje, 2012 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek...

ordu stadyumu nerede Haberi

ordu stadyumu nerede

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nda konuşma yaptı. Konuşmasında Altınordu'nun Durugöl Mahallesi'nde yapımı devam eden stat inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Ordu'da UEFA standartlarında yapılan yeni stadın kaba inşaatının yüzde 80 oranında tamamlandı. 



Zeminin alttan ısıtmalı olacağı Ordu Stadı'nın inşaatında yaklaşık 300 işçi çalışıyor. Enver Yılmaz, stat projesinde bin 600 araçlık otopark, ayrıca 18 adet asansör ve 25 adet loca bulunacağını söyledi. Stadın çevresi mor-beyaz renklerle donatılacak. Enver ılmaz, "Stadın kaba inşaatının yüzde 80'i tamamlandı, yıl sonu itibariyle stadın betonarmesi ve çelik imalatı tamamlanmış olacak. Fındık figürlü olacak bu stat önümüzdeki yıl ağustos ayı gibi hizmete girecek. Tribün inşaatlarında sona gelindi. Şu...