25 / 04 / 2024

Ordu yaşam merkezi

Ordu yaşam merkezi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.

Ünye'ye sosyal yaşam merkezi yapılacak!

Ordu'nun Ünye ilçesinde inşa edilecek sosyal yaşam merkezi ile bölgenin yeni bir cazibe merkezine kavuşacağı bildirildi.

Ordu Alışveriş Ve Yaşam Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Ordu Alışveriş Ve Yaşam Merkezi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alanya'ya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, Oba Engelsiz Yaşam Merkezi projesini açıklayarak, engelli bireylere ve ailelerine müjde verdi.

Symbol Yaşam Merkezi fark yaratmayı başardı!

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde 8 bin 100 TL'ye devremülk!

Sivas Yıldızeli'de hayata geçen Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde devremülk fiyatları 8 bin 100 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler yılbaşında teslim edilecek.

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi!

Geçtiğimiz günlerde kaymakamlık makamında Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan protokolle ilçeye yapılması planlanan, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi.

Ordu yaşam merkezi Haberi

Ordu yaşam merkezi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun Altınordu ilçesinde Mostar Köprüsü ve Ulaştırma Bakanlığınca inşa edilen mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam projesini hayata geçirecek.  Ordu Büyükşehir Belediyesinin mülkiyetinde bulunan bölgede çalışmalar başlatıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje alanında incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, “ Burada Devlet Su İşlerine yaptırmış olduğumuz Mostar Köprüsü ve yine Ulaştırma Bakanlığımıza yaptırdığımız Civil Irmağı’nın ağız noktasının ehlileştirme projesi ile artık deniz suyu rahat bir şekilde Civil Irmağı’nın iç noktalarına gidebilecek. Aynı zamanda mahmuzlarla birlikte denizden gelen dolguların kenarda birikmemek suretiyle bir su akışını sağlama planımız vardı. Bu da gerçekleşmiş oldu. Mahmuzların iç bölümü kum dolduktan sonra kenarlarına yapılacak setler ile birlikte Ordu bölgesine yakın olan yaklaşık 15 dönümlük alanda, ırmağın diğer tarafında da yaklaşık 10 dönümlük...